Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Zorr Powermatic 2 review

Zorr Powermatic 2 review: de beste sigarettenmaker?


In deze Zorr Powermatic 2 review lees je er alles over de best verkochte elektrische hulzenvuller.  Ben jij ook klaar met al die prijsverhogingen van pakjes sigaretten? Roken wordt steeds duurder. Zelfs als je jouw sigaretten in Duitsland of België koopt, of shag rookt. De Powermatic 2 van het Amerikaanse merk Zorr is dan een uitkomst. Het is een geweldige machine waarmee je in een handomdraai sigaretten maakt, alsof ze zo uit een gekocht pakje komen. Alleen dan meer dan 70 procent goedkoper.

Zorr Powermatic 2 review: bespaar meer dan 1500 euro per jaar

Met de Zorr powermatic 2 bespaar je als gemiddelde roker gemakkelijk meer dan 1500 euro per jaar. In deze review laten we zien hoe de Zorr Powermatic 2 werkt en lees je waarom duizenden mensen ook zelf thuis sigaretten maken met deze mini sigarettenfabriek in je eigen woonkamer. De Zorr Powermatic 2 is volgens veel mensen al lange tijd de beste elektrische sigarettenmaker. Het is een goede manier om snel goedkope sigaretten te maken, maar ook om veel geld te besparen.

Hoe werkt de Zorr Powermatic 2?

De Zorr Powermatic 2 werkt heel gemakkelijk. Gebruik wel altijd volumetabak in een pak, bus of emmer. Normale shag is namelijk niet geschikt om zelf thuis sigaretten te maken. De tabak in een pakje shag heeft een draderige structuur en is van nature wat plakkerig. Bijna elk merk heeft speciale bussen met tabak voor gebruik in de Zorr Powermatic 2. Je koopt het gemakkelijk bij de Primera of tabaksspeciaalzaken. Je blijft dus gewoon lekker je eigen merk roken, alleen betaal je voor dezelfde sigaret veel minder. Het enige wat je verder nog nodig hebt, zijn de lege hulzen die je met jouw favoriete tabak gaat vullen. Dit is de manier om goedkoop te roken.

Powermatic 2 sigarettenmachine

Review: zo werkt de Zorr Powermatic 2 in de praktijk

In deze Powermatic 2 review leggen we natuurlijk ook uit hoe deze sigarettenmachine in de praktijk in drie stappen werkt.

Stap 1: Vul de Powermatic 2 met tabak

Zet de Powermatic 2 aan met de hendel omhoog. Vul nu de tabakskamer met het tabak. De tabakskamer wordt ook wel de tabaksgleuf genoemd. Vul de ruimte gelijkmatig en druk het slechts lichtjes aan. Je hoeft niet te proppen of alles hard aan te drukken. Het moet een luchtig geheel blijven. Haal eventuele grote stukken losse tabak eruit.

Stap 2: Plaats een lege huls

Plaats een lege huls in de hulzenmond, het rond schuine uiteinde van de buis die uit de machine komt. Zorg ervoor dat de huls goed aansluit op de tabaksgleuf. Zo zorg je voor een optimale vulling van je sigaret.

Stap 3: Haal de hendel over

Alles is nu klaar om je persoonlijke sigarettenfabriekje in werking te stellen. Haal de hendel over. De Powermatic 2 activeert dan de elektrische motor en duwt het tabak vanuit de tabakskamer door de hulzenmond diep in de huls. Na het injecteren is je sigaret direct klaar voor gebruik. Overtollige tabak valt automatisch terug in de tabakskamer.

Herhaal de eerste drie stappen, totdat je het aantal sigaretten wat je wil hebben klaar hebt.

Hoe werkt de Powermatic 2 elektrische sigarettenmaker? Bekijk dit instructiefilmpje:

Voordelen van de Zorr Powermatic 2

De Zorr Powermatic II is de beste elektrische sigarettenmachine om zelf sigaretten thuis te maken. Een paar van de belangrijkste voordelen op een rij:

 • Zeer hoge kwaliteit
 • Strakke en goed gevulde sigaretten
 • Supersnel sigaretten maken
 • Sterke motor
 • Gemakkelijk te bedienen
 • Betrouwbaar
 • Lekker stil
 • Goed schoon te maken
 • Goede service en garantie

Nadelen van de Zorr powermatic II

Natuurlijk zou dit geen eerlijke review van de Powermatic 2 zijn als we niet eerlijk zijn over de (kleine) nadelen van dit apparaat:

 • De kabel is wat kort (1,5 meter)
 • De tabakskamer had wel wat groter gemogen.

 

Powermatic 2 goedkoop roken

Conclusie review Powermatic 2

We zijn er kort over: met de Powermatic 2 bespaart je veel tijd en geld. Het is bovendien ook gewoon erg leuk om zelf je sigaretten te maken. Dat terwijl je weet dat jouw sigaret veel goedkoper is dan een sigaret die je in een pakje koopt. Terwijl hij er gewoon hetzelfde uitziet!

De kwaliteit van de onderdelen van de Zorr Powermatic 2 is hoog. Daarmee onderscheidt deze elektrische hulzenvuller zich direct van de concurrentie, die vaak wat slechtere materialen gebruiken. Ook vult de Powermatic 2 de hulzen heel netjes en gelijkmatig, zonder lege plekken. Je maakt er razendsnel een groot aantal sigaretten mee. Wij haalden een gemiddelde snelheid van een heel pakje sigaretten in slechts 6 minuten (20 stuks). Toen we even doorgingen hadden we er al ruim 50 binnen een kwartier. Op ons gemak en ook erg stil in gebruik. Ideaal.

De Zorr Powermatic 2 vinden we dus een top apparaat. We hebben al minstens 5 verschillende elektrische sigarettenmakers geprobeerd, maar deze maakt ons echt tevreden. Eindelijk snel, gemakkelijk veel zelfgemaakte sigaretten. Geen half gevulde hulzen meer, geen afvallende brandende topjes. Geen gedoe meer dus. We raden iedereen die zelf sigaretten wil maken de Zorr Powermatic 2 of Zorr Powermatic 2 Plus aan.

Kortom, we zijn dus erg blij met deze luxe elektrische sigarettenmaker. Geen ander merk of apparaat kan tippen aan de Powermatic 2. Wat ons betreft dus een goede investering van nog geen 90 euro, waar je geen spijt van krijgt! Sigaretten maken wordt gewoon leuk en je bespaart er tot wel 1500 euro per jaar mee. Snel verdiend toch?

Eindcijfer: 9,3

Zorr Powermatic 2 kopen

Specificaties van de Zorr Powermatic 2

 • Standaard met stroomkabel van 1,5 meter
 • Met sigarettenopvangbakje
 • Stevige behuizing van sterk kunststof en staal
 • Geschikt voor zowel normale als XL hulzen
 • Binnen 1 seconde een sigaret maken
 • Inclusief schoonmaakmiddelen
 • Automatische injector
 • Verstoppingssensor en indicator

Afmetingen: 14 x 10,5 x 8,5cm (lengte x breedte x hoogte)
Gewicht: 980 gram (bijna 1 kg)

Zorr Powermatic 2 kopen

http://upf-spain.org/clompt.html http://ryk.nl/cianl.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html http://www.ruskontakt.nl/cianl.html http://www.andreacaldarelli.it/viait.html http://ryk.nl/cytotec.html Comprar Clomid online