Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Hoe krijg je je ex terug

Hoe krijg je je ex terug? De beste tips


Hoe krijg je je ex terug? Zoek je de beste tips om je ex terug te winnen? Wij hebben enkele goede tips voor je hoe je je ex terug kan krijgen. Veel mensen met liefdesverdriet missen hun ex enorm. je ex terugwinnen willen veel mensen dan ook heel graag. Gelukkig hoeft een relatiebreuk lang niet altijd te betekenen dat jullie ook echt voor altijd uit elkaar zijn. Veel mensen gaan elkaar na een tijdje weg te zijn toch missen.

Krijg je ex terug met deze tips

En wat kun je doen als hij of zij al een ander heeft? Wat doe je als je ex je negeert of juist toch weer een contact zoekt?Je zult in dit artikel zien dat je je ex vooral terug kunt krijgen door goed naar je eigen gedrag te kijken.

Tip 1 hoe krijg je je ex terug? Verzorg jezelf goed

Meestal voel je jezelf niet zo goed als je net uit elkaar bent gegaan. De neiging om thuis de hele dag op de bank te blijven zitten, series te kijken of veel te hangen, maakt je futloos. Deze indruk zul je zeker ook naar buiten uitstralen. Probeer daarom juist om jezelf goed te verzorgen. Ga bijvoorbeeld naar de kapper, laat je zelf masseren of ga lekker de stad in met vrienden of vriendinnen. Probeer ook veel te lachen. Lachen is namelijk een uitstekend middel tegen verdriet en pijn. Als je van plan bent om met je ex opnieuw af te spreken bedenk dan wat leuke verhalen over dat jullie samen meegemaakt waar jullie hard om konden lachen.

Tip 2 ex terugkrijgen: Accepteer de situatie

Waarschijnlijk gaat er van alles door je hoofd nu je ex vertrokken is. Misschien heb je moeite met slapen en weet je niet wat je moet doen. Vraag je jezelf af wat je ex zal zeggen als jullie elkaar zien, of je alles wel goed aanpakt en wat je ex eigenlijk van je vindt. Het kan lastig zijn om te stoppen met denken over hoe je je ex terug kunt krijgen. Daardoor krijg je alleen maar meer stress. Zet daarom je gedachten op een rij en zoek afleiding.

Ga mediteren, of maak een mooie wandeling door de stad of het bos, ga lekker een stuk fietsen, met vrienden of vriendinnen wat leuks ondernemen. Je zult merken dat je door deze afleiding niet meer constant over jullie relatiebreuk nadenkt en daardoor beter kunt relativeren. Op deze manier is het eenvoudiger om de situatie te accepteren.

Tip 3 ex terugkrijgen: Even radiostilte

Het klinkt misschien gek, maar het is goed om eerst even rustig alles te laten bezinken. Probeer minimaal een aantal weken te wachten voordat je je ex opnieuw benadert. Het is namelijk goed dat hij of zij beseft dat de situatie zonder elkaars aanwezigheid heel anders is en misschien ook niet wat hij of zij wil. Als je na een aantal weken je ex een berichtje stuurt of belt, ga dan samen iets leuks doen, zoals een boswandeling, een stukje over het strand lopen, of misschien wel samen sporten of een zeiltocht maken.

Doordat je samen iets actiefs onderneemt zorg je ervoor dat je niet constant over jullie geschiedenis hoeft te praten en heb je wat afleiding. Ook zul je merken dat zodra jullie samen een leuke tijd hebben dat je ex zich gaat realiseren wat hij of zij mist.

Tip 4 ex terugkrijgen: Blijf vriendelijk

Reageert je ex niet zoals jij had gehoopt? Maak jezelf dan niet boos als hij of zij contact met je zoekt. Je maakt het dan alleen nog maar erger en de kans wordt kleiner dat jij je ex terug krijgt. Het kan zijn dat het eerste contact met je ex alleen maar is omdat hij of zij een vraag heeft of spullen terug wil, zonder dat hij of zij het wil hebben over de breuk van de relatie. Blijf in zo’n situatie altijd rustig en zakelijk.

Als je ex wel toenadering zoekt, blijf dan vriendelijk en pak het rustig aan. Behandel je ex altijd respectvol, ook al heb je veel ruzie gemaakt. Daardoor ziet je ex dat je een mooi mens bent en is de kans aanwezig dat jullie liefde weer aangewakkerd wordt. Zoek zelf trouwens niet te snel contact, ook al ben je erg benieuwd of je ex je misschien terug wil.

Tip 5 ex terugkrijgen: Bouw nieuw contact langzaam op

Zodra jij het gevoel hebt dat je er klaar voor bent om opnieuw contact te zoeken met je ex, doe dit dan op een rustige manier. Stuur bijvoorbeeld een WhatsAppje naar je ex en vraag simpelweg zonder bijbedoelingen hoe het met hem of haar gaat. Houd het gesprek luchtig en simpel. Wees niet direct té enthousiast, want dit kan een afknapper zijn. En dat is juist niet wat je wilt! Als je alles langzaam aanpakt, zul je merken dat jullie weer rustig naar elkaar kunnen groeien.

Wat moet je vooral niet doen als je je ex terug wilt krijgen?

We begrijpen goed dat je graag opnieuw in contact wilt komen met je ex-vriend of ex-vriendin. Veel mensen hebben dan de neiging dingen te geven om te laten zien dat je nog om hem of haar geeft, vooral als je met ruzie uit elkaar bent gegaan en dat niet hebt uitgepraat. Geef in deze fase daarom geen cadeautjes. De kans is namelijk groot dat je ex denkt dat je hem of haar als het ware probeert om te kopen en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

http://upf-spain.org/clompt.html http://ryk.nl/cianl.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html http://www.ruskontakt.nl/cianl.html http://www.andreacaldarelli.it/viait.html http://ryk.nl/cytotec.html Comprar Clomid online