Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Thuiswerk vacatures

Thuiswerk vacatures, vanuit huis werken


Op zoek naar thuiswerk vacatures? Hier vind je een lijst met handige sites en adressen om thuis aan de slag te gaan en geld te verdienen. Thuiswerken is erg populair, omdat je op die manier veel vrijheid hebt om te werken. Werk thuis wanneer het jou uitkomt.

Tussendoor lekker je eigen dingen doen, zolang je je maar aan de deadlines van je opdrachtgever houdt. Het kan vrij lastig zijn om goede thuiswerk vacatures te vinden, omdat veel mensen graag op die manier willen werken. Maar zoek je goed, dan vind je vast de thuiswerk baan die bij jou past!

De leukste thuiswerk vacatures vinden? Bekijk deze tips!

Welke thuiswerk vacatures zijn er allemaal? Populaire werkzaamheden die je vanuit huis uit kunt voeren zijn:

  • Vragenlijsten invullen
  • Betaald advertenties kijken
  • Computerwerk zoals data entry (het invoeren van gegevens)
  • Tekstschrijven voor webshops
  • Inpakwerk
  • Werken als testpersoon
  • Mystery shopper (hiervoor moet je wel de deur uit, maar je werkt zelfstandig).

De meeste vacatures voor thuiswerk vind je meestal in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht, maar dat wil zeker niet zeggen dat je in andere provincies zoals Friesland, Drenthe en Groningen of Overijssel en Gelderland geen vacatures voor thuiswerk kunt vinden.

Hoe vind je thuiswerk vacatures?

Het beste is om je in te schrijven bij een thuiswerkcentrale in de buurt. Soms word je dan op een wachtlijst geplaatst. Bij veel centrales kun je wel meteen beginnen met bijvoorbeeld inpakwerk of data-entry. Meestal word je wekelijks betaald voor je werk.

Hoeveel verdient thuiswerk?

Als je thuis gaat werken en je doet bijvoorbeeld inpakwerk, dan kun je ongemerkt toch snel mooi bijverdienen. Het uurloon valt meestal wel wat tegen, maar doordat je het thuiswerk gewoon tijdens het tv-kijken doet, gaan de uurtjes snel en ongemerkt voorbij. Dat tikt uiteindelijk lekker aan! Reken gemiddeld op 300 tot 400 euro als je serieus aan de slag gaat. Een compleet fulltime inkomen eruit halen is vaak lastig omdat er niet altijd genoeg werk is, maar reken gerust op een mooie bijverdienste. Daarmee kun je leuke dingen doen of bijvoorbeeld schulden extra aflossen.

Medicijnen testen voor onderzoek

Een apart soort thuiswerk is het werken als tester van nieuwe medicijnen. Fabrikanten van medicijnen of ziekenhuizen zijn benieuwd naar de werking van bepaalde geneesmiddelen en het effect daarvan op mensen. Meestal zijn ze al goed getest op dieren en veilig bevonden, maar ze willen natuurlijk ook weten wat het in de werkelijkheid met mensen doet. Hiervoor worden vaak proefpersonen gezocht. De verdiensten zijn zeer goed! 4000 euro voor een aantal keren naar de testlocatie voor het toedienen van medicijnen of een korte opname is niet uitzonderlijk.

Voldoe je aan de eisen, dan krijg je een screening en een vragenlijst. Als je in aanmerking komt, dan word je medisch gekeurd. Soms loop je een klein risico op bijwerkingen, dus bepaal zelf of je dit ervoor over hebt.

Thuiswerk vacature websites

https://www.thuiswerkcentrale.nl/
https://www.indeed.nl/Thuiswerk-vacatures