Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Zelf goedkoop scherm mobiel vervangen

Zelf goedkoop scherm mobiel vervangen


Wil je zelf goedkoop scherm mobiel vervangen? Voor wie een beetje handig is, repareert zijn kapotte mobiel scherm zelf. Dit is eenvoudig te doen als je de instructies volgt. Daarmee bespaar je een hoop geld. Maar waar bestel je een goedkoop beeldscherm voor je mobiel? Zie onderstaande tips.

Zelf goedkoop scherm mobiel vervangen? Beeldscherm voor het juist mobiele toestel kopen

Een beeldscherm zelf vervangen kan heel goedkoop, nee niet via de winkel kopen, maar online op AliExpress, Voor bijna elke mobiel is er een beeldscherm te vinden. (zoals een Htc beeldscherm, Samsung beeldscherm, iPhone beeldscherm) Zonder verzendkosten met 100% levergarantie voor maar 15 tot 20 Euro.

Reparatie laten uitvoeren voor een ster of barst in je mobiel

Wil je dit niet zelf doen, maar laten doen dan ben je voor een schermreparatie ongeveer 100 Euro kwijt. Dit is gewoon erg zonde, en vaak ook niet een realistisch bedrag betreft de huidige waarde van je mobiel. Daarom is het zeker de moeite waard om zelf je mobiel te repareren, want een scherm vervangen kun je echt zelf eenvoudig. Het is een kwestie van 10 min!

Heb ik garantie op mijn mobiel als ik deze beeldscherm zelf vervang?

Nee als je zelf je beeldscherm vervangt van je mobiel, dan heb je geen garantie op je toestel. Maar dit geldt eveneens voor de online dealers die het voor jou zouden repareren. Dus ook geen garantie meer op de rest van je mobiel. Om garantie te houden zou je je mobiel bij als voorbeeld HTC of Samsung dealer moeten laten repareren. Maar is het het nog wel waard?

Video uitleg om beeldscherm mobiel te vervangen HTC

In onderstaande video vind je een voorbeeld van de HTC, hoe je zelf een beeldscherm van je mobiel kunt vervangen. Eveneens is dit bij bijna alle mobiele telefoons hetzelfde. Met een beetje knutselen vervang je dus zelf je beeldscherm van je mobiel. En nogmaals koop je beeldscherm van je mobiel op AliExpress, dan ben je voor 15 Euro klaar.

Toch liever een nieuw toestel? Bekijk goedkope abonnementen inclusief nieuw toestel!