Scherm mobiel kapot zelf vervangen

Zelf je scherm van je mobiel vervangen goedkoop!


Scherm mobiel telefoon zelf vervangen
Voor wie een beetje handig is, repareert zijn kapotte mobiel scherm zelf.  Dit is eenvoudig te doen. Daarmee bespaar je een hoop geld. Maar waar bestel je een goedkoop beeldscherm voor je mobiel? Zie onderstaande tips

Beeldscherm voor het juist mobiele toestel kopen goedkoop

Een beeldscherm zelf vervangen kan heel goedkoop, nee niet via de winkel kopen, maar online op AliExpress, Voor vrijwel elke mobiel is er een beeldscherm te vinden. (O,A Htc beeldscherm, Samsung beeldscherm, Iphone beeldscherm) Zonder verzendkosten met 100% levergarantie voor 15 a 20 Euro. 

Reparatie laten uitvoeren voor een ster of barst in je mobiel 
Wil je dit niet zelf doen, maar laten doen dan ben je voor een schermreparatie ongeveer 100 Euro kwijt. Dit is gewoon erg zonde, en vaak ook niet een realistisch bedrag betreft de huidige waarde van je mobiel.  Daarom is het zeker de moeite waard om zelf je mobiel te repareren, want een scherm vervangen kun je echt zelf eenvoudig. Het is een kwestie van 10 min!

Heb ik garantie op mijn mobiel als ik deze beeldscherm zelf vervang?
Nee als je zelf je beeldscherm vervangt van je mobiel, dan heb je geen garantie op je toestel. Maar dit geldt eveneens voor de online dealers die het voor jou zouden repareren. Dus ook geen garantie meer op de rest van je mobiel. Om garantie te houden zou je je mobiel bij als voorbeeld HTC of Samsung dealer moeten laten repareren. Maar is het het nog wel waard? 

Video uitleg om beeldscherm mobiel te vervangen HTC
In onderstaande video vind je een voorbeeld van de HTC, hoe je zelf een beeldscherm van je mobiel kunt vervangen.
Eveneens is dit bij vrijwel alle mobiele telefoons hetzelfde. Met een beetje knutselen vervang je dus zelf je beeldscherm van je mobiel. En nogmaals koop je beeldscherm van je mobiel op AliExpress, dan ben je voor 15 Euro klaar. 

Share by: