Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Tweede Whatsapp mobiel

Tweede Whatsapp op mobiel kan zeker en anoniem


Wil je een tweede Whatsapp op je mobiel? Het is mogelijk om zonder extra Simkaart – telefoonnummer een extra fake Whatsapp op je mobiel te installeren. (Zoals DualSim mobieltjes wel makkelijk kunnen, om dat daar al 2 simkaarten in zitten) Whatsapp splitten kun je dan met een tool voor dualsim (Van de standaard playstore). Hieronder leggen we uit.

Anoniem een tweede Whatsapp op mobiel voor je werk of thuis, hoe?

Enkel 1 simkaart is je telefoonnummer en dat laten we zo.. Maar altijd als je al een Dual-Sim mobiel hebt dan kun je beter eerst deze stap uitvoeren. (Ons is bij onderzoek alles goed verlopen, doch is de risico voor jezelf mocht er iets fout gaan) Wij delen dus alleen deze info.

Met een mobiel die twee gleuven heeft voor de 2 simkaarten dan hoef je niets te doen want schijnbaar gebruik je dan ook deze twee simkaarten al. Enkel zul je het volgende programma moeten downloaden uit de playstore waar je o,a ook Whatapp hebt gedownload. In de store typ je het volgende: ‘Parallel Space’ (Zonder de ‘ ‘ ). Zodra je deze gevonden hebt ga je het downloaden en openen. Exact in paar stapjes heb je een tweede Whatsapp account. Met je eigen nummer van sim 1 of sim 2 extra.. Zeer handig, dan zien collega’s je ook niet online.

Tweede Whatsapp zonder telefoonnummer

Hetzelfde als hierboven geschreven is, zul je ook nu even het bestandje moeten downloaden. Na het downloaden niet openen. Er moet op dit moment wel een andere simkaart in je mobiel. (Leen even van je oma die toch geen Whatsapp gebruikt 😉 ) Of beter liever anoniem via de tankstation’s gratis simkaartje halen, of ergens anders zoals op internet gratis bestellen.

Je mobiel staat aan nu en moet ook aanblijven. Haal je simkaart uit je telefoon en stop de nieuwe erin. Wacht even een minuutje. Ga vervolgens naar het genoemde programma dat je hebt gedownload en creëer een extra tweede Whatsap

Open nu de +Whatapp (Dus niet je standaard Whatsapp). Geef het telefoonnummer door van je nieuwe sim. Na het afronden heb je nu dus 2 whatsappen. Nu kun je de nieuwe sim weer vervangen door de oudere sim. Simpel toch?

Extra WhatsApp account op dezelfde telefoon

Je kan dus via die nieuwe simkaart die je eruit hebt gehaald niet bellen of gebeld worden, enkel Whatsappen en Whatsapp calls, Er is als het goed is niets verdwenen van je oude Whatsapp-gespreken e.d Wel een extra Whatsapp account!

Tip: neem een goedkoop sim only abonnement voor je 2e telefoon. Al vanaf 4 euro per maand!