Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Duitse lotto meespelen vanuit Nederland

Duitse lotto meespelen vanuit Nederland? Leuk en grote winkans!


Win je in de Duitse Lotto? Dan is de kans groot dat de prijs veel groter is dan in Nederland. In Duitsland win je met de Lotto namelijk al snel een miljoenenprijs. De prijzenpot is enorm. Ook is je winkans in de Duitse Lotto hoger dan meespelen met de Nederlandse lotto. In Duitsland staat deze loterij ook wel bekend als de ‘Lotto 6aus49′. Vanuit Nederland is het gemakkelijk om online loten voor de Duitse Lotto te kopen.

Ook kan je de Lotto 6aus49-loten gewoon in veel Duitse winkels kopen. Een automatisch Lotto abonnement is wel gemakkelijker. Het leuke van de Duitse Lotto is dat je zelf je eigen getallen kiest. Je kiest zes getallen van 1 tot 49, plus een ‘Superzahl’, een extra getal van 0 tot 9. Worden deze getallen tijdens de lotto getrokken? Dan win je een prijs. Elke woensdag- en zaterdagavond worden de getallen bekendgemaakt.

Grote prijzen bij de Duitse Lotto

Als je alle zes getallen en het Superzahl goed hebt, dan win je de hoofdprijs. De hoofdprijs in de Duitse Lotto is meestal vele tientallen miljoenen euro’s groot. Als je wint ben je dus echt in één klap binnen! Wanneer niemand alle getallen goed had, is de prijs de volgende keer nog hoger.

Zo ziet een trekking er live uit:

Winnen in de Duitse Lotto

Je wint geld bij de Duitse Lotto wanneer je tenminste twee getallen goed hebt. Het bedrag stijgt naarmate je meer winnende getallen hebt gekozen. Ook als je het Superzahl goed hebt voorspeld is je winst groter. Het gewonnen bedrag bedraagt de helft van de participatie en is verdeeld over negen prijscategorieën. Wil je nog meer kunnen winnen? Activeer dan Super6 op je lot. Dan maak je kans op 100.000 euro extra winst. Wanneer je ook Spiel 77 aanvinkt, dan krijg je tot een miljoen euro extra als jackpot uitkering. Tot slot kennen ze bij de Duitse Lotto ook de Gluckspirale. Daarmee maak je maandelijks kans op 10.000 euro extra. Als je twee getallen goed hebt win je 5 euro. De prijzen in alle andere categorieën hangen af van de totale inleg die trekking en hoeveel mensen het ook goed hadden.

De winkans bij de Duitse Lotto

In 2013 zijn in Duitsland nieuwe regels ingevoerd. Daarmee stegen de winkansen in de Duitse Lotto. De kans op winst is 1 op 57. Win je? Gefeliciteerd! Goed om te weren is dat je prijzen tot € 2500 gewoon in je account gestort krijgt. Win je meer? Mooi natuurlijk, maar dan moet je jouw prijs persoonlijk in Duitsland gaan ophalen. Het officiële lot hoeft niet op papier te staan, want jouw lot in de e-mail is gewoon rechtsgeldig.

Wat kost meespelen in de Duitse Lotto?

Kosten om eenmalig mee te doen met 6 rijden bedragen 15 euro. Er zijn verder geen verplichtingen of een abonnement waar je aan vast zit. Als je vaker speelt, dan krijg je een korting tot 25 procent op de kosten. Koop dan een Duitse Lotto multi-trekking pakket, van vijf tot ruim 50 loten. Leuk om te weten: als je een abonnement op de Duitse Lotto neemt, dan krijg je elk tiende lot gratis!

https://www.lotto.de/

Wanneer is de trekking van de Duitse Lotto? Volg live online

Doe je mee met de Duitse Lotto en wil je kijken of je wint? Elke woensdagavond om 19:00 uur en zaterdag om 20:00 is er een trekking. Per keer worden er zes ballen getrokken, plus een Superzahl. Je vindt de uitslagen op de site van de Duitse Lotto, via de Duitse Teletekst of leuker nog: live op televisie! De trekking wordt live uitgezonden op de Duitse tv. Wanneer je meespeelt vanuit Nederland, dan is het gemakkelijkst om live op de site te kijken. Ook heeft de Duitse Lotto een eigen YouTube-kanaal met live uitzendingen en trekkingen.