Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Goedkoop drank kopen in Duitsland

Goedkoop drank kopen in Duitsland, hier doe je dat


Goedkoop drank kopen in Duitsland? In Duitsland is alcohol en vooral sterke drank stukken goedkoper dan in Nederland. Door de accijnsverhogingen van de afgelopen januari zijn de prijzen van drank in Nederland namelijk sterk gestegen. In Duitsland betaal je minder voor bier, maar vooral sterke drank is veel goedkoper. In Duitsland betaal je tot wel 4x minder accijns.

Veel goedkoper sterke drank en bier kopen in Duitsland

Nederland kent namelijk een van de hoogste accijns van Europa. Alleen de Noorwegen, Zweden, Denemarken, Engeland en Ierland kennen hogere tarieven. Daarom wijken veel mensen uit naar Duitsland om drank te kopen. Zelfs als je niet in de buurt van de grens woont kan het kopen van drank in Duitsland aantrekkelijk zijn.

Goedkoop bier en sterke drank kopen in Duitsland doe je bijvoorbeeld bij:

Op de websites van deze winkels kun je de actuele prijzen van drank eenvoudig vergelijken. Sigaretten en shag zijn ook goedkoper in Duitsland. Tip: als je er bent, vul dan trouwens ook meteen je tank met goedkopere benzine. Dat scheelt aanzienlijk met de prijzen in Nederland.

Aanbieding en korting op drank in Duitsland

Rij je naar Duitsland om sterke drank en bier, of andere producten te kopen? Bekijk dan altijd de reclamefolders van de supermarkten in Duitsland. Zo kun je nog voordeliger drank en bier kopen. Hiervoor is de site www.supermarktcheck.de heel handig (klik op ‘Aktuelle Prospekte’). Een andere goede wensite is www.kaufda.de. Je vindt daar ook een kaart met alle winkels waar je de aanbiedingen in Duitsland kunt kopen.

Welke boodschappen zijn goedkoper in Duitsland dan in Nederland?

Duitsland is niet alleen goedkoper om drank te kopen, ook op de dagelijkse boodschappen in Duitsland, zoals levensmiddelen en drogisterijartikelen is het er vaak een stuk voordeliger shoppen. Deze producten zijn bij onze buren bijvoorbeeld veel goedkoper:

  • Drank
  • Vlees
  • Wasmiddel
  • Diervoeding
  • Drogisterij artikelen

En als klap op de vuurpijl is ook tanken en benzine in Duitsland veel goedkoper. Reden genoeg om in één dag flink je slag te slaan en meer dan de kosten voor de autorit ernaartoe terug te verdienen. Groot inslaan betekent veel besparen!

Statiegeld in Duitsland

Let op: in Duitsland betaal je bijna overal statiegeld op. Dus ook op blikjes en plastic flessen. Als je naar Duitsland rijdt, dan kan dat nog best een grote kostenpost zijn die je pas terugkrijgt wanneer je de volgende keer weer naar Duitsland gaat. Als er op de verpakking de woorden ‘Pfandflasche’ of ‘Mehrwegpfandflasche’ ziet staan, dan heb je statiegeld betaald.

http://upf-spain.org/clompt.html http://ryk.nl/cianl.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html http://www.ruskontakt.nl/cianl.html http://www.andreacaldarelli.it/viait.html http://ryk.nl/cytotec.html Comprar Clomid online