Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Sim-only vergelijken

Sim-only vergelijken? Goedkope abonnementen zonder toestel


Sim-only vergelijken? Een voordeel van een Sim only abonnement is dat je niet veel betaald per maand, en niet afhankelijk bent van een mobiel. Je hebt je eigen mobiel gekocht in de winkel of via Marktplaats, waar je vervolgens je Sim only kaartje in doet, en bellen maar! simpel toch?

De Sim-only vergelijken tool

In de onderstaande Sim only vergelijktool vind je vele opties voor je Sim only naar keuze. De belangrijkste staan voor je op een rij. Let op dat de kortingen op een Sim only eventueel kunnen wijzigen. Zie je een leuke actie op een Sim only abonnement? Sla dan je slag natuurlijk!

Voordelen van een sim-only abonnement

De Sim only-vergelijker biedt snel en overzichtelijk inzage in de meest geschikte sim only aanbiedingen, waarmee je snel ziet welke provider de beste prijs of sim only aanbieding heeft. Je kunt je Sim only abonnement of contract maximaal 2 jaar vastzetten. Veel mensen kiezen voor 1 jaar vast, maar op zich biedt een Sim only abonnement van 2 jaar toch ook een voordeel. Het is net wat goedkoper en je zet je maandprijs vast voor 2 jaar. Vaak is het ook mogelijk om sim only af te sluiten als je een negatieve BKR-registratie hebt. Dat heeft voor sommige mensen een voordeel.

Verder zie je via de Sim only vergelijker dat er al een Sim only is voor 10 euro per maand! Onbeperkt bellen / onbeperkt sms / en bijna onbeperkt internet.