Sim-only vergelijken

Sim-only vergelijken


sim-only vergelijken
Een voordeel van een Sim only abonnement is dat je niet veel betaald per maand, en niet afhankelijk bent van een mobiel. Je hebt je eigen mobiel gekocht in de winkel of via Marktplaats, waar je vervolgens je Sim only kaartje in doet, en bellen maar! simpel toch?

Voordelen van een sim-only abonnement

De Sim only-vergelijker biedt snel en overzichtelijk inzage in de meest geschikte sim only aanbiedingen, waarna deze direct kunnen worden afgesloten. Veelal kunnen ze ook nog met een negatieve bkr registratie af worden gesloten. Dat heeft voor sommige een voordeel.

Verder zie je via de Sim only vergelijker dat er al een Sim only is voor 10 euro per maand. Onbeperkt bellen / onbeperkt sms / en bijna onbeperkt internet. (1 GIG wel te verstaan). Dit is voor de meeste nagenoeg onbeperkt.

Je kunt je Sim only abonnement / contract maximaal 2 jaar vast zetten. Nagenoeg wordt er veelal gekozen voor 1 jaar vast. Op zich biedt een Sim only abonnement van 2 jaar contract toch ook een voordeel. Het is net wat goedkoper en je hebt meer zekerheid dat je gedurende 2 jaar simpel gezegd niet meer betaald dan 10,- per maand, want prijzen kunnen hoe dan ook altijd stijgen, meestal wel zakken, maar veel lager zal een Sim only abonnement onbeperkt bellen / sms / internet vrijwel niet worden..

De Sim only vergelijk tool 
In de onderstaande Sim only vergelijktool vind je vele opties voor je Sim only naar keuze. De belangrijkste staan voor je op een rij. Let op dat de kortingen op een Sim only eventueel kunnen wijzigen. Zie je een leuke actie op een Sim only abonnement?                
                                  Sla dan je slag natuurlijk!


Share by: