Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Goedkope drogisten in Duitsland

Goedkope drogisten in Duitsland? Voordelig shoppen!


Ben je op zoek naar goedkope drogisten in Duitsland? Groot gelijk, want in Duitsland betaal je tot wel de helft minder voor producten die je in Nederlandse drogisterijen koopt. Vooral op Duitse haarverf, douchegels, scheermesjes, deodorant, make-up, zonnebrandcrème en babyproducten is de besparing echt enorm.

Wanneer je bij de goedkope drogisten in Duitsland ook nog eens let op de aanbiedingen, dan is je besparing nog groter. Zelfs als je niet in de buurt van de Duitse grens woont, is het de moeite waard om eens in de goedkope Duitse drogisterijen te kijken.

Top 5 goedkope drogisten in Duitsland

In dit artikel zetten we vijf goedkope drogisten in Duitsland voor je op een rij. We zijn vooral heel enthousiast over de Duitse drogisterij DM. De prijzen bij de DM drogist zijn namelijk het laagst, terwijl de kwaliteit en het assortiment producten heel goed is. Zelfs op A-merken bespaar je er tot wel de helft of meer van de prijs in Nederland.

1. DM drogist (DM Drogerie in Duitsland)

De DM drogist staat op nummer 1 als je op zoek bent naar drogisten in Duitsland. Zelfs bij onze oosterburen staat de DM drogist bekend als een supergoedkope drogisterij. Enige nadeel? Ze hebben geen aanbiedingen. Gelukkig maakt de DM drogist dat ruimschoots goed door de altijd lage prijzen. Op deze producten is het eigenlijk altijd 2 halen 1 betalen vergeleken met de prijzen in nederland:

Haarverf en haarverzorging: tot 60 procent goedkoper, douchegels en shampoo: tot 50 procent goedkoper. Scheermesjes, deodorant, zonnebrandcrème en parfums zijn ook een heel stuk goedkoper in Duitsland. Ook voor tandpasta, mondspoeling en schoonmaakproducten zit je bij de DM drogist helemaal goed. Denk aan allesreiniger, vaatwastabletten, wasmiddel en wasverzachter. Als je eenmaal bij deze drogisterij in Duitsland hebt geshopt, wil je nooit meer iets in Nederland kopen. Bovendien is de kwaliteit heel goed. Het allergoedkoopst bij DM Drogist zijn de huismerken Balea, Alverde, Sun Dance en Ebelin.

Er zijn trouwens meer dan 2000 vestigingen door heel Duitsland, dus vlak over de grens vind je bijna altijd een DM Drogisterij in de buurt. Bij Enschede vind je DM Gronau en Ahaus. Vanuit Nijmegen en Arnhem de DM in Kleve of Kranenburg. Vanuit Venlo is Kaldenkirgen goed bereikbaar. Kijk op de kaart met alle filialen https://www.dm.de/store

https://www.dm.de/

2.Müller

Ook de Müller drogist in Duitsland is een aanrader. Gemiddeld gezien is deze Duitse drogisterij iets duurder (minder goedkoop) dan de DM drogist. Het mooie van Müller is alleen wel dat ze er extreem goede aanbiedingen kunnen hebben, waardoor een bezoekje aan deze goedkope Duitse drogisterij zeker de moeite waard is. Op de homepage vind je de actuele folder en aanbiedingen.

De lijst van alle Müller-filialen vind je op https://www.mueller.de/meine-filiale/

3. Rossmann

Rossmann is een populaire Duitse drogisterij. Vaak vind je de vestigingen op grote terreinen waar je ook supermarkten en drankenwinkels vindt. Een bezoek aan Rossmann is op die manier heel goed te combineren met een complete shoppingtrip naar Duitsland. Rossmann heeft een uitgebreid assortiment drogisterij-artikelen. Alleen de prijs is over het algemeen wat hoger dan de DM Drogist. Rossmann blinkt uit in het assortiment verantwoorde cosmetica en de interessante aanbiedingen. De aanbiedingen bij Rossmann vind je op https://www.rossmann.de/de/angebote/m/angebote

Rossmann filialen zijn bovendien goed bereikbaar en strategisch geplaatst langs bijna alle Nederlands/Duitse grensplaatsen. Een kaart met alle filialen van Rossmann in Duitsland: https://www.rossmann.de/de/filialen/index.html

4. Kaufland

Kaufland is geen specifieke drogisterij in Duitsland, maar meer een grote supermarkt. Kaufland is goedkoop en heeft prijzen die vergelijkbaar zijn met de DM drogist als je op de aanbiedingen let. Over de grens vind je veel Kaufland vestigingen, zoals in Ahaus, Kleve en Goch. Kopen bij Kaufland is vooral ideaal wanneer je de reguliere boodschappen bij één winkel in Duitsland doet en niet naar een aparte drogist wilt gaan.

Een overzicht met alle Kaufland-filialen vind je door links bovenin op de site op jouw automatisch dichtstbijzijnde filiaal te klikken. Voor een kaart met alle Kaufland vestigingen in Duitsland klik je vervolgens op “Filiale ändern”

5. Marktkauf

Een andere grote supermarkt met een goede drogisterij afdeling is Marktkauf. Wanneer je hier binnen bent, krijg je het gevoel alsof het een groothandel voor bedrijven is. Er is ontzettend veel te krijgen, van de dagelijkse boodschappen tot elektronica, keukenbenodigdheden en natuurlijk ook de goedkope drogisterij binnen de winkel.

Voordelen van Duitse drogisterijen

De goedkope drogisten in Duitsland, zoals DM, Müller, Rossmann en de drogisterij afdelingen in Duitse supermarkten hebben een groot assortiment. Standaard zijn de huismerken er al veel goedkoper dan in Nederland. Maar ook voor A-merken ben je in Duitsland goedkoper uit. Daarnaast loont het de moeite om de aanbiedingen voordat je naar het buitenland gaat nog even op de sites van de drogisterijen in Duitsland te checken.

Een ander voordeel is het grote aanbod biologische producten. Dat is veel groter en uitgebreider dan in Nederland. Natuurcosmetica zijn in Duitsland veel beter verkrijgbaar en een stuk voordeliger. Kortom, bij de drogisten in Duitsland ga je veel geld besparen!