Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Goedkoop babyvoeding kopen Duitsland

Goedkoop babyvoeding kopen in Duitsland? Deze winkels verkopen het


Goedkoop babyvoeding kopen in Duitsland? Babyvoeding is in Duitsland goedkoper dan in Nederland. Ook heb je daar veel minder te maken met een beperkte voorraad, zoals dat bij babyvoeding en flesvoeding in Nederland vaak het geval is.

Maar waar koop je goedkope babyvoeding in Duitsland? In welke Duitse winkels koop je flesvoeding? Ook heeft de babyvoeding in het Duits vaak een andere merknaam, maar is de verpakking wel hetzelfde. Ook is de kwaliteit van de flesvoeding hetzelfde of beter dan in Nederland.

Goedkoop babyvoeding kopen in Duitsland

Flesvoeding is in Duitsland veel goedkoper dan in Nederland. Je hebt al een pak babyvoeding voor 5 euro, terwijl je daar in ons land voor dezelfde hoeveelheid ruim 13 euro betaalt. Ook de vaste hapjes zijn voordeliger bij onze buren. De potjes Olvarit en andere merken zijn in Duitsland een stuk goedkoper. Grappig is wel dat het hele assortiment in smaken ook heel anders is. Duitse baby’s maken bijvoorbeeld vanaf vier maanden al kennis met vlees. In Nederland is dat meestal pas vanaf een half jaar. Natuurlijk vind je ook een groot aanbod met fruit en groente. Opvallend is ook dat ze in Duitsland al potjes babyvoeding met chocoladesmaak verkopen. Het assortiment flesvoeding in Duitsland is dus veel uitgebreider en goedkoper. Erg leuk om te zien en te kopen!

Nutrilon kopen in Duitsland

In Duitsland heeft Nutrilon een andere naam. Daar heet het Aptamil. Wel is de verdeling van de nummers hetzelfde. Van 1, 2 en 3, plus hypo-allergeen 1 en 2. Je vindt Aptamil (Nutrilon) in de meeste Duitse supermarkten, maar ook in de apotheken. Ook voor opvolgmelk (voor baby’s vanaf zes maanden) is het aanbod groot. De merken Milasan, Hipp (ook in Nederland bekend) en Beba van Nestlé vind je er veel.

Olvarit kopen in Duitsland

Olvarit in Duitsland zul je niet vinden, dat is daar niet bekend. Wel zijn er veel alternatieve vaste voeding potjes te vinden. De bekendste en beste merken zijn Alnatura, Bebivita of Hipp. Vooral het grote assortiment smaken zal je positief verrassen!

Hoeveel goedkoper is babyvoeding in Duitsland?

De prijs van flesvoeding en babyvoeding verschilt per merk in Duitsland. De prijzen van Nutrilon (Aptamil) verschillen niet zo heel veel (10 procent of meer). Vooral bij de andere merken bespaar je veel geld, oplopend tot wel de helft goedkoper. Verder is het ook erg leuk om alle verschillende smaken te zien en te proberen. Daarnaast zul je niet snel een leeg schap aantreffen, wat in Nederlandse supermarkten wel regelmatig voorkomt. Soms is er in Duitsland wel een maximum van 3 flesvoeding verpakkingen per klant.

In welke winkels koop je in Duitsland goedkope babyvoeding?

Goedkope flesvoeding in Duitsland is te koop bij de meeste grote supermarkten. Je koopt het bij Edeka of Netto, Rewe, Penny en Kaufland. Aldi en Lidl hebben voordelige huismerken in het assortiment. Ook vind je babyvoeding bij Duitse drogisterijen, zoals DM en Rossmann. Drogisterij DM verkoopt het merk Babylove.

Online flesvoeding bestellen in Duitsland

Woon je niet in de buurt van de Duitse grens, of kan je er om een andere reden niet naartoe? Via windeln.de bestel je goedkope babyvoeding in Duitsland online. Houd dan wel rekening met verzendkosten naar Nederland. Het is altijd het goedkoopste om zelf naar Duitsland af te reizen. Zelfs als je wat verder weg woont, scheelt dat een hoop geld. Combineer je trip met het kopen van luiers in Duitsland, wasmiddel, goedkoop tanken en andere boodschappen. Bijna alle babyproducten zijn in Duitsland goedkoper. Dat maakt een dagtrip de moeite waard.