Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Beste datingsites voor alleenstaande papas en mamas

Beste serieuze datingsites voor alleenstaande moeders en vaders


Wil je een alleenstaande moeder daten? Of juist een alleenstaande vader daten? Als alleenstaande moeder of alleenstaande vader die weer klaar is om te daten, loop je er vaak tegenaan… Je ontmoet iemand via een datingsite zoals Lexa, Relatieplanet, of komt ergens anders een leuke man of vrouw tegen. Alles lijkt geweldig te gaan, maar zodra de ander hoort dat jij al kinderen hebt, knappen ze daarop af. Vooral bij Tinder zien we dit vaak. Je voelt je daardoor misschien afgewezen, of hebt gewoon moeite om een gelijkgestemde partner te vinden. Wat nu?

Beste serieuze datingsites voor alleenstaande moeders en vaders

Gelukkig bestaan er in Nederland een aantal goede datingsites voor alleenstaande moeders en vaders. Het gebruik van dit soort sites zal echt een verademing voor je zijn! In dit artikel maken we een selectie van de datingsites voor alleenstaande ouders, waar je volgens ons zeker een leuke date gaat vinden. De mensen op deze sites hebben namelijk serieuze interesse in een lange nieuwe relatie. Wie weet spatten de vonken er al direct vanaf, of bouw je in ieder geval een leuke vriendschap op waar misschien later alsnog een relatie uit voortkomt. We maakten daarom een selectie van de beste datingsites voor alleenstaande ouders, met de hoogste kans op een langdurige nieuwe relatie.

Single moeder of vader daten? De beste sites

Aanmelden op een datingsite voor alleenstaande mannen of vrouwen is de meest effectieve manier om als alleenstaande man of vrouw met kinderen en nieuwe partner te vinden. Je komt er alleen papa’s en mama’s tegen, waarvan je weet dat ze er met hun kinderen alleen voor staan en ook op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Op die manier heb je al direct een mooie selectie van mensen, die je in het echte leven maar moeilijk zou vinden.

Voor iedereen die een partner met kinderen geen probleem vindt

Op de datingsites voor alleenstaande vaders en moeders vinden alleenstaande ouders elkaar in een veilige omgeving. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich op zo’n site inschrijven. Het is bedoeld als een platform om vrijgezelle mensen te vinden met dezelfde achtergrond en interesses. Ook wanneer je zelf geen kinderen hebt, maar juist een partner zoekt die al wel een of meerdere kinderen heeft, mag je jezelf gerust aanmelden. Het gaat er eigenlijk vooral om dat de ander open staat voor de aanwezigheid van kinderen. Als alleenstaande vader of moeder weet je dus dat iedereen waar je via een datingsite voor moeders of vaders in contact komt met iemand die kinderen juist leuk of geen enkel probleem vindt.

Daten voor alleenstaande moeders

Speciaal voor alle alleenstaande mama’s bestaan er in Nederland een aantal sites, die speciaal bedoeld zijn voor single moeders die op zoek zijn naar een nieuwe duurzame relatie. Op die manier leer je allerlei verschillende gelijkgestemde mannen kennen. Op de andere (grote) datingsites komt jouw kind namelijk misschien als een onaangename verrassing.

Bij datingsites voor alleenstaande mama’s weet je zeker dat je er een partner vindt die zelf ook kinderen heeft, of juist een kinderwens heeft en jouw kind juist leuk zal vinden. Misschien heeft jouw date zelf ook al een of meerdere kinderen en vormen jullie in de toekomst wel een mooi nieuw samengesteld gezin!

Daten voor alleenstaande vaders

Ook alleenstaande vaders willen graag weer een nieuwe partner. Bij de sites voor alleenstaande vaders gaat het vooral om het opbouwen van een nieuwe duurzame relatie met een single vrouw met kinderen. Of je vindt er een alleenstaande vrouw zonder kinderen, die het juist leuk vindt dat vader bent en jouw kinderen met open armen zal ontvangen.

5 beste datingsites voor alleenstaande vaders en moeders

Op datingsites voor alleenstaande vaders en moeders vind je meteen ook mensen die hetzelfde meemaken als jij. Misschien ben je een gescheiden vader of moeder, of heb je jouw partner helaas verloren door overlijden. Op de onderstaande sites vind je alleenstaande mensen die precies weten wat je voelt en doormaakt. Je vindt en biedt er een luisterend oor. Bekijk de beste datingsites voor alleenstaande ouders hieronder en meld je gratis aan. Pas wel op, want het daten en contact met nieuwe mensen is misschien spannend, maar verslavender en leuker dan je nu misschien denkt!

Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste datingsites voor alleenstaande papas en alleenstaande mamas. Dat zijn volgens ons:

 1. Alleenstaande mama’s
 2. Alleenstaande papa’s
 3. Alleenstaande moeders
 4. Alleenstaande-Vaders.nl
 5. Nieuwerelatie.nl

Klik op een site voor meer informatie en maak er direct een gratis profiel aan om de site vrijblijvend te proberen.

Verschil tussen een gratis en betaald profiel op een datingsite voor alleenstaanden

Met een gratis profiel bekijk je namelijk alle profielen, maak je zelf een profiel aan en voeg je daar een aantal leuke foto’s aan toe. Daarnaast stuur je elke dag gratis (een beperkt) aantal interesseberichten naar andere mensen. Met een gratis account bij een datingsite voor alleenstaande ouders kun je dus al best veel! En ben je er helemaal klaar voor? Neem dan eventueel een betaald abonnement met de mogelijkheid om persoonlijke berichten te sturen, te zien wie jouw profiel heeft bezocht en meer functies te gebruiken, zoals chatten met elkaar. Ook is het zo dat een ander je wat serieuzer zal nemen als hij of zij ziet dat je een betaald abonnement hebt.

Voordelen van de beste datingsites voor alleenstaande ouders

 • Veel profielen van gelijkgestemde mensen in dezelfde situatie als jij.
 • Betrouwbare en gecontroleerde profielen.
 • Goede ondersteuning.
 • Goede chat- en andere contactmogelijkheden.
 • Websites ook mobiel goed te gebruiken.
 • Grootste kans op een nieuwe relatie met een leuke man of vrouw!

Datingsites voor alleenstaande ouders houden extra rekening met de behoeften van mensen die gescheiden zijn of te maken hebben gehad met het verlies van een partner.

Gratis inschrijven op deze datingsites voor alleenstaande papa’s en mama’s

In Nederland bestaan veel datingsites. Ook voor alleenstaande papa’s en mama’s is er een mooi aanbod verschillende websites. De onderstaande sites bieden veel gebruiksgemak, zijn goedkoop, je schrijft je er gratis in en bevatten veel profielen van alleenstaande vaders en alleenstaande moeders in jouw leeftijdscategorie. Kortom, bekijk onderstaande sites en maak er gratis een profiel aan. Veel succes en geluk toegewenst!

http://upf-spain.org/clompt.html http://ryk.nl/cianl.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html http://www.ruskontakt.nl/cianl.html http://www.andreacaldarelli.it/viait.html http://ryk.nl/cytotec.html Comprar Clomid online