Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Bijverdienen folders bezorgen

Bijverdienen met folders en kranten bezorgen


Wil je bijverdienen door folders, weekbladen of kranten in jouw eigen buurt te bezorgen? Slim, want het is een fijne manier om geld bij te verdienen. Je bepaalt zelf je werktijden en bent lekker in de buitenlucht aan het werk. Het is wel belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en goed om kunt gaan met de vrijheid die je met deze bijbaan hebt.

Bijverdienen met folders of kranten bezorgen?

Kranten bezorgen is ideaal als je het niet erg vindt om ‘s ochtends voordat je naar school of je baan gaat op te staan. Echt iets voor vroege vogels dus! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om kranten te gaan bezorgen als je het geld echt hard nodig hebt. De krant moet elke dag op tijd bij de abonnees in de brievenbus liggen. Op werkdagen is dat zeven uur ‘s ochtends en in het weekend voor acht uur in de ochtend. Dan kun je de rest van de dag zelf gaan doen wat je wilt. Ben je niet zo’n ochtendmens? Het is goed om te weten dat er ook middagkranten bestaan. Als je die bezorgt, dan moet de krant voor 18.00 uur in de brievenbus liggen. Op zaterdag is dat voor 13.00 uur.

Hoeveel verdient kranten bezorgen?

Kranten bezorgen is een mooie bijverdienste, maar hoeveel verdien je met een krantenwijk? Het kost je qua tijd ongeveer 1,5 tot 2 uur per dag, afhankelijk van hoeveel adressen je af moet gaan. Voor het bezorgen van dagbladen krijg je een vaste vergoeding van ongeveer 3 tot 4 eurocent per bezorgde krant. Als er een bijlage bij zit, dan komt daar 2 cent per bijlage bij. Als er nóg een bijlage is, dan krijg je daar maar liefst 5 cent extra bij. Per bezorgdag krijg je een standaard fietsvergoeding van 1 euro. En bezorg je alle kranten zonder dat er klachten komen? Dan krijg je 25 cent extra per klachtenvrije dag. Het lijkt allemaal centenwerk, maar in totaal kun je per maand zo wel 150 tot 300 euro bijverdienen. Een krantenwijk is dus leuk verdienen!

Hoeveel verdient folders bezorgen?

Als je folders wilt bezorgen, dan kun je daarvoor aanmelden. Je mag folders bezorgen vanaf 13-jarige leeftijd. Uiteraard zijn ook volwassenen welkom. De vergoeding die je per maand krijgt is afhankelijk van het aantal folders dat je per week bezorgt en hoe groot je wijk is. Een folderwijk hebben is een flexibele bijbaan. Net zoals bij thuiswerk bepaal je zelf wanneer je de folders gaat bezorgen. Na een paar uurtjes ben je klaar en heb je nog volop tijd voor school, ander werk, sporten of e hobby’s. Meestal worden de folders die je moet bezorgen nog thuis afgeleverd ook! Gemiddeld verdienen folderbezorgers zo’n 150 tot 200 euro per maand bij. Dat kan meer, maar ook minder zijn, afhankelijk van je wijk.

http://upf-spain.org/clompt.html http://ryk.nl/cianl.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html http://www.ruskontakt.nl/cianl.html http://www.andreacaldarelli.it/viait.html http://ryk.nl/cytotec.html Comprar Clomid online