Schimmelnagels

Kalknagel of schimmelnagels verwijderen 


Schimmelnagels voorbeeld foto
Het kost een hoop om naar de pedicure gaan voor een schimmelnagel. Maar werkt het ook of is het tijdelijk? Een kalknagel of ook wel schimmelnagel genoemd is makkelijker om zelf te verwijderen. De uitgaves aan de pedicure kun je dus mooi besparen. Enkele middelen die je nodig hebt voor je nagels te behandelen lees je hieronder

Geen pedicure en geen medicijnen nodig om schimmelnagels te behandelen

U weet zelf als geen ander waarschijnlijk dat Terbinafine het medicijn voor kalk / schimmelnagels wel helpt want doodt schimmels en gisten, zoals Candida-gist. Maar ongezond hoe slecht deze pillen kuur is. Daarnaast kun je erg veel last krijgen van maag-darmklachten: opgeblazen gevoel, buikpijn, verminderde eetlust, misselijkheid en diarree,  hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn en huiduitslag. Daarnaast kosten uw schimmelnagels een vermogen aan eigen risico van uw zorgverzekering. 


Een pedicure voor schimmelnagels te laten behandelen is een hele uitgaven, Als we dezen kosten eens berekenen dan kom je gauw uit voor een volledige behandeling van een half jaar op 500 euro.  De kans dat uw schimmelnagels terugkomen is alsnog zeer groot. 

Hoe dan wel de schimmelnagels behandelen?
Zoals alle oma weet raadt tips er zeker zijn om je te helpen hebben we alles getest bij meerde vrouwelijke collega's van ons. De uitgaven die we kwijt waren was nog geen 30 euro voor een jaar gebruik. Voor de kosten hoef je deze oma weet raad tip zeker niet te laten. Het resultaat met de schimmelnagel was en is nog steeds niet meer terug gekomen. (Nu 1,5 jaar verder) De behandeling heeft beduidend wel wat tijd gekost, maar oma's tips werden dus zeker beloond. 

Sommige zweren op internet bij Alcohol, maar naar onderzoek blijkt het volgens ons alleen te werken bij bacteriën en niet bij schimmels. (Alcohol kun je toepassen bij zweetlucht uien)

Hoe herken je een schimmelnagel of is het echt een kalknagel?
Een schimmelnagel of kalknagel is wel hetzelfde te noemen, en hoe je deze kunt herkennen is vrij simpel. De schimmelnagel is vaak geel en voelt aan als steen. kei hard. maar zo hard dat de nagel afbrokkelt en zelfs kan loslaten. Vaak is de nagel zo verdikt dat het pijn doet in de schoenen. Bijvijlen is dan automatisch wel iets wat je doet om de schimmelnagel niet te dik te laten worden. 

Hoeveel procent mensen heeft schimmelnagels, (Mannen en vrouwen)
Verschil tussen vrouwen en mannen met schimmel / kalknagels is er eigenlijk niet. Het probleem is gewoon je wordt ermee besmet of niet. Laten we wel vooropstellen dat 90% van de mensen wel eens in aanraking komt met schimmelnagels. Een uitzondering daargelaten zal nooit geen schimmelnagel krijgen. Wees dus gerust dat je niet alleen bent.  Schaamte heerst er wel bij zowel vrouwen als mannen, wat inhoudt dat het er meer op lijkt dat jij een uitzondering bent met je lelijke nagels. 

Oma's tip om schimmelnagels te behandelen
  • De schimmel onder de nagels zal natuurlijk opgelost moeten worden. Azijn is daarvoor uitermate geschikt. (Goedkoop middel om je kalk/schimmelnagel mee te verwijderen)  Bader je voeten elke dag een 20 minuten in het azijn gemengd 50% met water. Hou dit zeker een maand vol. 
  • Chloor op de nagels aanbrengen met een wattenstaafje. Hou dit ook een maand vol.  1x per dag voor je naar bed gaat. 
  • Na deze 2 bijna gratis middelen kun je stoppen met met het gebruik van azijn en chloor voor de schimmelnagels, Smeer nu met een verfkwastje die je puur gaat gebruiken voor DAMPO (Vick vaporub als voorbeeld). Je nagels mee in. Elke ochtend en elke avond. Doe dit zeker 3 maanden.  
In totaliteit ben je een kwart jaar kwijt aan onderhoudt van je schimmelnagels. Maar hoe het ook zij ben je door deze oma weet raad tips goedkoop uit. Waarmee ook de schimmelnagel probleem mee is verdwenen. 
Share by: