Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Goedkope dierenwinkels in Duitsland

Goedkope dierenwinkels in Duitsland? Dit zijn ze allemaal


Ben je op zoek naar goedkope dierenwinkels in Duitsland om goedkoop hondenvoer of kattenvoer te kopen? Misschien heb je een bijzonder aquarium met vissen, vogels, een terrarium of een konijn, cavia of andere knaagdieren. Dierenwinkels in Duitsland hebben een groot aanbod.

Je vindt er zelfs de grootste dierenwinkel van Europa (zelfs van de wereld). Deze dierenwinkel in Duitsland kun je eigenlijk zien als een gratis dierentuin in Duitsland! Het is echt een uitje voor het hele gezin. In deze lijst vind je vijf goedkope dierenwinkels in Duitsland om voordelig inkopen voor jouw hond, kat of andere huisdier te doen. De meeste ketens hebben meerdere filialen, vlak over de grens met Nederland.

Goedkope dierenwinkels in Duitsland

  1. Fressnapf
  2. Futterhaus
  3. Kölle Zoo
  4. Zoo Zajac
  5. Diervoeding in Duitse supermnarkten

1. Fressnapf

Fressnapf is een van de grotere ketens dierenwinkels in Duitsland. Je hebt een Fressnapf in Kleve, Duisburg, Münster, Mönchengladbach, Gelsenkirchen, Aachen en nog meer grensplaatsen. Via de Marktfinder vind je snel een filiaal vlak over de grens met Nederland.

Bij Fressnapf heb je een groot aanbod hondenvoer en kattenvoer van de bekende merken, zoals Royan Canin, Select Gold en andere dierenvoeding. Bekijk ook zeker de aanbiedingen om nog meer voordeel te scoren. Er zijn meer dan 13.000 artikelen voor honden, katten, vogels aquaria en terraria. Ook is er een afdeling voor de tuin, vijver en vissen. Zeker eens een bezoek waard dus.

Goedkoop hondenvoer in Duitsland kopen bij Fressnapf.
https://www.fressnapf.de/c/hund/

Goedkoop kattenvoer in Duitsland
https://www.fressnapf.de/c/katze/

2. Futterhaus

Futterhaus https://www.futterhaus.de/ mag in het lijstje met goedkope dierenwinkels in Duitsland niet ontbreken. Deze keten is sinds 1987 actief en heeft alles op het gebied van hondenvoer en kattenvoer. Je vindt de winkels op korte afstand van de grens met Nederland in de plaatsen Rheine, Borken, Kranenburg, Kevelaer en Bocholt. Een aantal filialen hebben zelfs een hondensalon, waar je jouw viervoeter eens lekker kan laten verwennen. Ook voor visliefhebbers, vogels en knaagdieren is Futterhaus een goede keuze.

Je vind alle vestigingen van Futterhaus hier.
https://www.futterhaus.de/service/futterhaus-finder/

3. Kölle Zoo

Een andere dierenwinkel in Duitsland is Kölle Zoo. Het is een keten met 17 vestigingen door heel Duitsland. Het bedrijf heeft ook filialen net over de grens met Nederland, zoals in Münster bij Enschede. De winkel is overzichtelijk ingedeeld en heeft ruime gangpaden. Dat geeft het gevoel dat je echt de ruimte hebt. Je vindt er goedkoop hondenvoer en kattenvoer, maar ook veel voor aquaria. Er staan ongeveer 50 aquariums voor zoetwatervissen en er is een kleinere afdeling met zoutwatervissen.

Interessant zijn de zogenaamde Erlebnismärkte. Deze filialen zijn echt een bezoek waard en maken van je bezoek een echte attractie. Je vindt er meer dan 50.000 dierenproducten van alle bekende merken. Een speciale ‘Barf-shop’ voor honden, een tuin met Koi-karpers en de beste prijs. Voor advies staat een expert voor je klaar.

Meer informatie en alle dierenwinkels in Duitsland vind je op www.koelle-zoo.de

4. Zoo Zajac

De Duitse dierenwinkel Zoo Zajac in Duisburg steelt in deze lijst de show. Zoo Zajac is namelijk niet alleen de grootste dierenwinkel in Duitsland, maar zelfs van de wereld. Ontzettend groot en echt een aanrader. Deze dierenwinkel ligt net over de grens in Duisburg
Ben je op zoek naar een leuk uitje met je gezin? Bezoek dan eens Zoo Zajac net over de grens met Duitsland, ter hoogte van Venlo. Zoo Zajac is als het ware een gratis alternatief voor een trip naar de dierentuin.

Zoo Zajac is namelijk niet alleen een dierenwinkel in Duitsland. Je vindt er ook veel dieren om te bekijken. Honden, katten, vogels, vissen en zelfs apen! Ook kijk je er je ogen uit met alle lieve knaagdieren. Ook liefhebbers van exotische dieren komen er aan hun trekken met veel verschillende reptielen. Leuk is dat je de papegaaien er zelf mag voeren. Erg leuk voor kinderen (en volwassenen).

De winkel is zo groot dat je jezelf hier een hele dag kan vermaken. Natuurlijk vind je er ook alles voor je eigen hond of kat. De entree is gratis, want het blijft natuurlijk gewoon een dierenwinkel die goedkoop hondenvoer, kattenvoer en andere dierenaccessoires wil verkopen. Eén ding is zeker: een bezoek aan Zoo Zajac zal je niet vergeten en is echt een belevenis.

Het adres van Zoo Zajac is Konrad-Adenauer-Ring 6 in Duisburg

5. Hondenvoer en kattenvoer in Duitse supermarkten kopen

We sluiten de lijst af met niet echt een dierenwinkel in Duitsland. In de Duitse supermarkten koop je namelijk ook prima en goedkoop hondenvoer of kattenvoer. Zeker wanneer je op zoek gaat naar de aanbiedingen is het er voordelig hondenvoer shoppen. Bijna alle producten zijn in Duitse supermarkten trouwens goedkoper. Daarnaast heb je er een groter assortiment. Je krijgt meer voor minder geld. Grote supermarktketens waar je in Duitsland goedkope dierenvoeding kan kopen zijn:

Edeka, Penny, Netto, Aldi, Lidl, K+K en Real