Botox voorhoofd rimpel kost

Wat kost botox voorhoofd - rimpel, 'Goedkoop?


voorhoofd rimpel botox kosten
Als man zijnde heb je vaker te maken met een voorhoofd-rimpel wat stoort, in plaats van de bekende kraaienpootjes waar vrouwen zich aan ergeren. Dit artikel is opgericht voor zowel mannen als vrouwen die zich ergeren aan rimpels in het voorhoofd (Door het veel fronzen). Wat zijn de kosten van botox-behandeling?

Kosten botox per 3 / 5 maanden - per jaar (Voorhoofd compleet rimpels)

De kosten voor het plaatsen van botox in de voorhoofd rimpels  zijn ter indicatie. 

  • Een botox-behandeling kan tegenwoordig goedkoop gedaan worden, gewoon goed zonder problemen. 
  • Een voorhoofd rimpel, (Fronzen) dus de hele horizontale lijn is 1 zone. Dit kost per keer 75 Euro.
  • Een voorhoofd rimpel (Fronzen) die horizontaal doorstraalt naar beneden, langs de ogen kost ook 75 Euro. 
  • De botox injectie werkt voor ongeveer 4 tot 6 maanden. 
  • Jaarlijkse kosten om nooit geen rimpels te hebben op de voorhoofd kan dus rond de 300 a 500 Euro per jaar.
Is botox dan duur voor mannen?  (Geen fillers)
In principe niet, het gaat om enkele 100,- Euro's. Het verschilt door welke specialist je het laat uitvoeren, maar als voorbeeld ben je in Eindhoven (Brabant) al voor een complete behandeling voorhoofd rimpel klaar met 140 Euro voor de 2 zones. Mijn advies is ook om 2 zones te laten doen in het voorhoofd. Het voelt wat meer in evenwicht. En het werkt ook erg mooi uiteindelijk. Uit ervaring ben ik zelf nog geen 300 euro kwijt per jaar, (Voor een rimpelloze voorhoofd) Duur? Ik vind het goedkoop. Crème is uiteindelijk ook duur.. En werkt crème? Nou niet echt.. Botox werkt gegarandeerd wel.

Botox injectable (Botox injectie) welk merk?
Ik ben zelf niet echt geïnteresseerd in welk merk botox er gebruikt wordt.(Misschien omdat ik makkelijk ben, of omdat ik een man ben).  Het is hetzelfde als medicatie die ook andere benamingen kan hebben. Inhalers voor bijvoorbeeld benauwdheid kun je krijgen in alle merken, maar het bestandsdeel is: Salbutamol. Als ik het zelf zou moeten kopen, dan kijk ik altijd naar het bestandsdeel wat ik nodig heb. Desalniettemin werkt het voor iedereen anders natuurlijk. Sommige klachten bij botox verschillende merken kunnen zijn: Stijf aan voelen' Welk merk botox het voor mij is, maakt me niet uit, ik voel er geen verschil in.  Probeer gewoon de goedkoopste variant van botox en ervaar het zelf. (Er gebeurd niets vreemds).

Spaarpotje maken om de kosten botox voorhoofd rimpels te kunnen betalen
Wat ik zelf doe is maandelijks een bedrag automatisch laten overboeken naar een rekening die los staat van mijn bank. Per maand wanneer mijn salaris komt laat ik 30 Euro overboeken. Het jaar daarop hou ik dus in mijn situatie geld over, waarmee ik het andere jaar het bedrag op 25 Euro zet. Voor 27,50,- per maand geen rimpels meer op m'n voorhoofd.  Nogmaals duur? Ik vind het goedkoop voor botox behandelingen.  Een mobiel abonnement zet ik wel wat goedkoper, ik stap over naar 'Simpel' Netwerk van KPN. Onbeperkt bellen Sms en vrijwel onbeperkt internetten. (10 Euro per maand). In mijn situatie ben ik dus voor botox voorhoofd rimpels niks kwijt. 0 Euro!. Door eenvoudig iets anders te wisselen wat ik belangrijker vindt zoals een gladde voorhoofd zonder rimpels.

Wat maakt voorhoofd rimpels botox duurder?
Een rare beredenering maar het is wel dat de kosten hoger kunnen worden, door de onderstaande zaken werkt de botox sneller uit dan 6 maanden wat in praktijk gewoon goed haalbaar is. 

  1. Veel sporten, en kracht uitoefenen op de spieren
  2. Roken
  3. Zonnebanken
  4. Het alsmaar proberen extra boos te kijken, of proberen te fronzen
  5. Niet goed eten of weinig drinken
Dit zijn enkele voorbeelden waardoor botox snellen kan uitwerken, maar als je botox met de regelmaat bijhoudt om de 4 - 6 maanden, dan worden de rimpels wel steeds minder, het kan goed voorkomen als je er op vroege leeftijd mee begint dat je later helemaal geen rimpels meer hebt, (Uiteindelijk dus zonder botox).  Het wordt door goed bij te houden niet duurder maar goedkoper. Maar hou rekening met bovenstaande punten. Bij alles zeer actief wel te doen, dus in slechte zin, dan kan botox zeker na 3-4 maanden zijn uitgewerkt. 

Meer info?
Share by: