Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Met korting naar de Efteling

Met Efteling korting zijn de kaartjes goedkoper!


Zoek je een kortingscode of andere Efteling korting op de entree? Dat snappen we, want de Efteling is een van de leukste en meest bekende en pretparken van Nederland. Een toegangskaartje voor de Efteling kost helaas maar liefst bijna 40 euro per persoon en daarmee is een dagje uit naar dit pretpark voor een gezin van vier mensen ineens niet zo grappig meer.

Je bent dan bijna 160 euro kwijt voor de entree, moet voor 10 euro een parkeerkaartje kopen en hebt dan nog geen patatje gegeten of drankje gedronken in het park. Dat moet toch goedkoper kunnen? Jazeker! Profiteer van alle kortingsacties, kortingsbonnen en andere korting op de Efteling.

Naar de Efteling met korting? Bekijk deze tips!

Efteling korting op kaartjes

We beginnen met de eerste tip. Als je online kaarten voor de Efteling koopt, dan bespaar je altijd direct op de entree. Per kaartje krijg je namelijk twee euro korting, wat bij een gezin van vier in totaal al acht euro in totaal is. Ook scheelt het dat je direct kan doorlopen en niet in de wachtrij voor de kassa hoeft te gaan staan. Op die manier maak je volop gebruik van de tijd die je in het park bent. Kinderen tot en met 3 jaar mogen altijd gratis naar binnen en overnachten ook in het Efteling hotel zonder dat ze daarvoor hoeven te betalen.

Kortingsacties Efteling die regelmatig voorkomen

De Efteling communiceert speciale kortingscodes en andere kortingsacties vaak eerst of uitsluitend aan trouwe fans. Een goede tip is daarom om je als nieuwsbriefabonnee aan te melden en lid te worden van de Facebookpagina van de Efteling. De beste kortingsactie was bijvoorbeeld een kaartje voor slechts 15,50 euro via Facebook. Nieuwsbriefabonnees kregen al eens 25 procent korting op een toegangskaartje. Het kan dus zeker lonen om je op alle sociale media van de Efteling te abonneren. Je weet namelijk nooit welke tijdelijke Efteling kortingscodes er verschijnen! Dan kun je er snel van profiteren.

Geen kortingscode voor de Efteling?

Op internet kun je zoeken naar Efteling kortingscodes waarmee je ongeveer vijf euro korting krijgt per ticket. De Efteling werkt ook veel samen met bedrijven om de klanten korting te geven als zij veel kopen bij het bedrijf. Dat is bijvoorbeeld vaak bij de ANWB (Ledenvoordeel, 7,50 korting op de Efteling), Het Kruidvat, de Nederlandse Spoorwegen en Albert Heijn. Je kunt dan met korting naar het attractiepark. Wist je dat je ook met Air Miles gratis naar de Efteling kunt? Dat ‘kost’ je 3500 Air Miles per ticket. Ook als je met een hele familie of grote groep komt, dan bespaar je vijf euro per toegangsticket.

Efteling korting tweede kaartje gratis

Het 2e kaartje gratis bij de Efteling is een actie die je bij een gezin met vier personen tot wel bijna 80 euro bespaart op de totale kosten. Deze actie komt niet zo heel vaak voor, maar houd altijd de speciale acties in de gaten bij supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo en andere grote ketens. ZIj hebben vaak speciale spaaracties waarbij je door het kopen van boodschappen een grote korting of zelfs gratis naar de Efteling kan.

Tip: Neem een abonnement op de Efteling met korting

Als je echt fan bent van de Efteling, dan kun je een abonnement nemen. Dan mag je onbeperkt gratis naar binnen. Naar hartelust in de achtbaan de Python, ritten in Baron 1898 en verdwalen in het Sprookjesbos of Symbolica. Een abonnement is al voordeliger als je meer dan vier keer per jaar naar het pretpark gaat. Kinderen t/m 3 jaar hoeven niets te betalen voor een abonnement. Daarnaast kun je gratis of met korting naar andere parken en dierentuinen, krijg je ook vriendenkorting op entreetickets en kun je goedkoper eten en drinken kopen in het park.

Gratis parkeren bij de Efteling?

Parkeren bij de Efteling kost normaal gesproken 10 euro per keer. Je kunt een abonnement nemen, waarbij je 3 euro per maand betaalt. Parkeren in Kaatsheuvel is ook een idee. Ga vanaf daar dan met het OV naar het park, of neem fietsen mee op de auto. Ook kun je een OV-fiets huren. Dus kom met de trein of parkeer gratis in Kaatsheuvel in de buurt van het park.

Je kunt dus best goed besparen op een dagje uit naar de Efteling! Van januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november en december…. In elke maand van het jaar kun je wel ergens een kortingscode of actie vinden!

Openingstijden van de Efteling

De Efteling is het hele jaar geopend. Zelfs in de winter kun je erheen. Dan heet het de Winter Efteling en krijgen veel attracties een winters tintje gekregen. Iedereen kent vast de Python, de Droomvlucht en de Fata Morgana wel.

Adres van de Efteling
De Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
https://www.efteling.com