Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Waarde sloopauto berekenen

De waarde van een sloopauto berekenen


De waarde van een sloopauto berekenen is best lastig. Gelukkig kunnen we je daar bij helpen en geven we een aantal bedragen waar je op mag rekenen. Zet je de auto te koop en wil je weten wat de waarde van je auto is? Of je wil weten wat je voor een sloopauto kunt krijgen? Een sloop auto is ten eerste een auto die total loss is verklaard. En die dus totaal rijp is voor de sloop. Aan oud ijzer brengt de auto op zich zelf al een redelijk bedrag op: (Gemiddelde oud-ijzer waarde is 75 euro).

Wat is mijn auto waard? (nog rijdend)

De berekening van wat een rijden auto nog waard is wordt vaak gedaan aan de hand van de staat van de auto. Veel kilometers op de kilometerstand: 300.000km (3 ton) heeft bijna geen waarde meer om nog not een verkoop uit te komen voor een dealer. Dit wordt dan vrij snel als een sloopauto met sloopwaarde toegerekend (Of de auto moet er nog goed uit zien) dan kan het ook nog eens als opknapper worden verkocht, als bulkaanbod naar Polen e.d.

Stel je auto is in redelijke staat, maar heeft al rond 300.000 kilometer op de teller, dan is de waarde ongeveer 1200 euro tot hooguit 1500 euro, bij inruil wel te verstaan (bij een autodealer) inruil op een auto die je daar koopt. Dit vanwege de marge op de auto die je koopt, kun je dus ook meer terugkrijgen voor je oude auto. Zij bekijken dan of het een sloopauto is of wordt verkocht als bulk-verkoop naar polen o.a. (Tegenwoordig heeft een 3 ton teller auto geen waarde meer voor garages).

Sloopauto verkopen voor 1000 euro?

Verkoop je een redelijke staat auto met 300.000 op de teller op internet via marktplaats? Dan mag je blij zijn met 1000 euro. (Er zijn ongelooflijk veel auto’s met een hoge kilometerstand. Dat is de reden dat je er meestal nog maar weinig voor terug krijgt. Maar geef de moed niet op om particulier te verkopen. Bij een garagedealer wel het snelst, maar voor een lagere prijs. Heb geduld met particuliere verkoop van je auto. Ook sloopauto particulier kun je mooi aanbieden op marktplaats e.d. Maar heb geduld. Schors de auto als je verwacht dat het te lang gaat duren. Daarnaast win je de schorskosten van je auto redelijke wijs wel terug aan de verkoopprijs als je particulier verkoopt met wat geduld. Maar er zijn andere opties om snel je auto te verkopen.

Snel van je auto af?

Als je snel van je auto af wil, dan is toch echt de prijs het belangrijkste. Zorg dat je bijvoorbeeld eens met andere auto’s vergelijkt op Marktplaats wat je auto waard is. En zet je auto te koop op Marktplaats voor net iets minder te koop dan 80% van alle advertenties in de buurt of algemeen. (Het kost namelijk geld om je advertentie te verlengen). Wees slim en beperk je in je vraagprijs voor je oude auto.

Wat is de waarde van een sloopauto? (auto op laten halen door een sloopbedrijf)

Een auto laten ophalen door een sloper zal de auto waarschijnlijk voor onderdelen gaan gebruiken, zoals een koplamp of remmen en banden, koppeling en dergelijke. De waarde van een sloopauto berekenen ze ook aan de hand van wat er nog heel is aan de auto. Om een schatting te maken van een oude auto (13 jaar) Die veel tonnen op de teller heeft: Zal uitkomen op 250 euro tot 450 euro. Hierin zitten de ophaalkosten dan wel vaak inbegrepen.

Waar kun een je sloopauto verkopen?

Internet doet wonderen, zoals je hier op deze site aan het lezen bent. Een alternatief is Marktplaats.nl. Het jammeren eraan is dat je voor de advertentie 15 euro kwijt bent per 2 weken. Een hoop geld als je berekend dat je voor je auto nog geen 500 euro zal krijgen.

Sloopauto op internet verkopen?

Een derde optie is je sloopauto op internet verkopen. Hiervoor bestaan verschillende sites, zoals:

Dit zijn de drie bekendste sites om auto’s te verkopen. Ons advies zou zijn om je auto bij al deze drie sites je auto of sloopauto aan te melden. Daarmee verhoog je de kans op een mooie prijs. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je snel van je auto af bent.

Dagwaarde auto berekenen voor verkoop (tool)

Wil je je auto verkopen op dagwaarde berekenend? Dat kan, maar vaak zijn de rekentools niet veel meer dan een optelgrafiek van jaartal auto en km op de teller. Dus heb je een auto die redelijk oud is, maar nog goed werkt dan zal je er 800 tot 1200 euro aan dagwaarde voor krijgen. (Op deze manier inruilen zouden wij u niet aanraden) Omdat verkoop online toch meer op kan leveren a 300 euro. Wil je toch berekenen wat je auto waard is? Dit kan zonder te registeren duidelijk via Marktplaats.nl. Ga direct naar de autowaarde berekentool van Marktplaats.nl

http://upf-spain.org/clompt.html http://ryk.nl/cianl.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html http://www.ruskontakt.nl/cianl.html http://www.andreacaldarelli.it/viait.html http://ryk.nl/cytotec.html Comprar Clomid online