Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Goedkoper sigaretten shag kopen

Waar koop jij sigaretten of shag: België of Duitsland?


Goedkoper sigaretten of shag kopen? De meeste mensen zijn Nederland wel beu gezien de accijns op sigaretten en shag. Daarom wordt het steeds voordeliger om even naar Duitsland of België te rijden om sigaretten te halen of een buil shag. Het scheelt enorm veel. Hoeveel het scheelt in je maandlasten? Dat lees je hier.

Goedkoper sigaretten of shag kopen? Van €250 naar €150 per maand scheelt enorm!

Voor wie altijd zijn sigaretten of shag koopt in Nederland zal ongetwijfeld weten dat tegenwoordig een pakje of een builtje shag rond de 10,- kost. Een goede roker rookt dan ongeveer voor wel 250 Euro op in de maand aan tabak. Behoorlijke uitgaven aan een verslaving. Maar wie zijn verslaving toch wilt voortzetten, is er wel een goedkoper alternatief om te kunnen blijven roken tegen een voordelige prijs. Namelijk via Duitsland of België.

De sigaretten / shag / tabaksprijzen in België

In België kost een slof sigaretten en shag al aanzienlijk gemiddeld goedkoper dan in Nederland. Waar in Nederland 100 Euro voor een slof gerekend wordt kost het in België 80 Euro. Dit scheelt dus 20 Euro per slof. Eveneens is het benzine tanken goedkoper per liter. Dus tank gelijk even je auto vol. Zo bespaar je 2 in 1.

De sigaretten / shag / tabaksprijzen in Duitsland

Hoewel mensen over het algemeen praten dat België goedkoper is dan Duitsland kunnen wij niet eens worden. Gezien dat we onderlaatst 2017 nog in Duitsland shag hebben gekocht waren we goedkoper uit dan in België. Daarom kochten we een slof half zware shag van onbekend merk. (Smakend naar Drum). Een niets vermoedend merk in Nederland kost 85,- euro. Vergelijkbaar met het aantal 50 gram kost het in Duitsland 62,- per slof. Dit is dus 23,- per slof goedkoper. Als klap daarbovenop scheelt de benzine nog eens 40 ct per liter. Onze bevinding is dat Duitsland zeker aantrekkelijk is om sigaretten te kopen, en eveneens om je auto vol te tanken, want in België scheelt tanken wel iets van 20 cent. maar dat is dus de helft van Duitsland.

Aanrader voor de prijs:

Voor degene die zware shag rookt, biedt Tabakshoekje in België hun eigen merk aan: Tabakshoekje zwaar (huismerk) te koop in de winkel: Kapelstraat 15 2387 Baarle-Hertog België . De prijs voor 50 gram is: 6,40.- goedkoop en goed te roken. In Duitsland ben je bij de tankstations al goedkoop uit, of bezoek eens een tabakswinkel in Duitsland dan rook je al zware shag voor 5,- een pakje. Dat is dus behoorlijk goedkoper sigaretten of shag kopen dan in Nederland.

Nog goedkoper roken? Maak je sigaretten zelf met een handige elektrische sigarettenmaker

Lees meer op de pagina zelf sigaretten maken, of bekijk de aanbiedingen voor zelf sigaretten maken en hulzenvullers hieronder. Op zoek naar de beste elektrische sigarettenmaker? Die kost wel wat, maar de heb je ook echt een fijn apparaat. Dit is volgens ons de De beste elektrische sigarettenmaker.Vind alle adressen voor goedkoop roken Duitsland en België