Goedkoper sigaretten / shag kopen over de grens

Waar koop jij sigaretten of shag: België / Duitsland? 


shag kopen duitsland of belgie goedkoper
De meeste mensen zijn Nederland wel beu gezien de accijns op sigaretten en shag. Daarom wordt het steeds voordeliger om even naar Duitsland of Belgie te rijden om sigaretten te halen of een buil shag. Het scheelt enorm veel.

Hoeveel het scheelt in je maandlasten, dat lees je hier.. 

Van 250,- per maand oproken naar 150,- per maand, dat scheelt enorm!

Voor wie altijd zijn sigaretten of shag koopt in Nederland zal ongetwijfeld weten dat tegenwoordig een pakje of een builtje shag rond de 10,- kost. Een goede roker rookt dan ongeveer voor wel 250 Euro op in de maand aan tabak. Behoorlijke uitgaven aan een verslaving. Maar wie zijn verslaving toch wilt voortzetten, is er wel een goedkoper alternatief om te kunnen blijven roken tegen een voordelige prijs. Namelijk via Duitsland of België.     

De sigaretten / shag / tabaksprijzen in België 
In België kost een slof sigaretten en shag al aanzienlijk gemiddeld goedkoper dan in Nederland. Waar in Nederland 100 Euro voor een slof gerekend wordt kost het in België 80 Euro. Dit scheelt dus 20 Euro per slof. Eveneens is het benzine tanken goedkoper per liter. Dus tank gelijk even je auto vol. Zo bespaar je 2 in 1.    

De sigaretten / shag / tabaksprijzen in Duitsland 
Hoewel mensen over het algemeen praten dat België goedkoper is dan Duitsland kunnen wij niet eens worden. Gezien dat we onderlaatst 2017 nog in Duitsland shag hebben gekocht waren we goedkoper uit dan in België. Derhalve kochten we een slof half zware shag van onbekend merk. (Smakend naar Drum). Een niets vermoedend merk in Nederland kost 85,- euro. Vergelijkbaar met het aantal 50 gram kost het in Duitsland 62,- per slof. Dit is dus 23,- per slof goedkoper. Als klap daarbovenop scheelt de benzine nog eens 40 ct per liter. Onze bevinding is dat Duitsland zeker aantrekkelijk is om sigaretten te kopen, en eveneens om je auto vol te tanken, want in België scheelt tanken wel iets van 20 cent. maar dat is dus de helft van Duitsland. 

Aanrader voor de prijs: 
Voor degene die zware shag rookt, biedt Tabakshoekje in België hun eigen merk aan: Tabakshoekje zwaar (huismerk) te koop in de winkel: Kapelstraat 15 2387 Baarle-Hertog België . De prijs voor 50 gram is: 6,40.- goedkoop en goed te roken. 

In Duitsland ben je aan de pompstation al goedkoop uit, of bezoek eens een tabakswinkel in Duitsland dan rook je al zware shag voor 5,- een pakje.  (Dit alles anno eind 2017)

Vind alle adressen voor goedkoop roken Duitsland en Belgie

Share by: