Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Goedkope luiers kopen in Duitsland

Goedkope luiers kopen in Duitsland, bij welke winkels?


Wist je dat een gemiddelde baby per jaar ongeveer 2.500 tot wel 3.000 luiers verbruikt? Dat betekent al snel een kostenpost van wel 600 euro per jaar. Zeker als je jouw luiers in Nederland koopt. Wil je graag geld besparen op de kosten voor luiers? Ga dan goedkope luiers kopen in Duitsland.

Zelfs als je best een eind van de grens woont, levert de kostenbesparing op Duitse luiers je veel voordeel op. Maar bij welke winkels koop je in Duitsland de goedkoopste luiers die ook goed van kwaliteit zijn?

Goedkope luiers kopen in Duitsland

Op veel gebieden is het leven in Duitsland wat goedkoper dan in Nederland. Veel mensen kopen er dus ook luiers voor hun kinderen. Luiers in Duitsland zijn namelijk ook echt goedkoper dan in Nederland. Gemiddeld bespaar je tot wel 40 procent op de kosten voor luiers als je slim in Duitsland koopt. Met de kwaliteit zit het trouwens wel goed, want Duitsland kent dezelfde strenge regels, wetten en eisen aan luiers. Ook is de levensstandaard er vergelijkbaar met die in Nederland.

Bij welke Duitse winkels goedkope luiers kopen?

De meeste Duitse supermarkten verkopen luiers. Bekende merken luiers in Duitsland zijn Pampers en Huggies. Dit zijn in Duitsland ook de gemiddeld wat duurdere merken, ook al zijn ze al wel goedkoper dan in Nederland. De echt goedkope merken zijn Vibelle en Babylove. Ook deze vind je in veel grote Duitse supermarkten. Ook vind je luiers bij Duitse drogisterijen, zoals DM of Rossmann.

Elke Duitse drogist of supermarkt heeft zijn eigen huismerk. Bij de DM drogist is dat het merk Babylove. Van dat merk vind je trouwens ook babyvoeding, hapjes en andere verzorgingsproducten. Veel mensen vinden Duitse Babylove luiers zelfs nog beter dan de Kruidvat luiers in Nederland.

Koop voordeeldozen van Babylove in Duitsland

Luiers van Babylove verkopen ze in Duitsland ook als voordeelverpakking in grote dozen. Wanneer je tijdens jouw bezoek aan Duitsland meteen meerdere dozen koopt, dan kun je echt maanden vooruit. Hoe kleiner de maat, des te meer luiers je krijgt. Babylove luiers blijven goed droog, zitten lekker en voelen goed aan.

Prijzen van luiers in Duitsland

Maar hoe zit het nou precies met de prijzen van luiers in Duitsland? In Nederland kost een goedkoop pak luiers van Kruidvat gemiddeld 7,50 tot 10 euro. Dan heb je een verpakking met ongeveer 50 luiers. In Duitsland is dezelfde hoeveelheid een stuk goedkoper. Bij de Duitse drogist Rossmann betaal je voor hun huismerk luiers ongeveer 5,50 tot 6 euro. Dat is een besparing van wel 40 procent. Rossmann verkoopt Babydream luiers. In Duitsland heten luiers ‘Windeln’ of ‘Pants’.

Pampers kopen in Duitsland, is dat goedkoper?

Gebruik je altijd Pampers voor jouw baby of kind? Dan is het goed om te weten dat ook pampers in Duitsland kopen je vaak voordeel oplevert. Wel is het zo dat Pampers minder van prijs verschillen dan de huismerken luiers in Duitsland. Soms zijn de Pampers er zelfs duurder, vergeleken met een goede aanbieding in Nederland. Wanneer je dus echt Pampers wilt hebben, is het goed om van tevoren te kijken of er in Nederland een aanbieding is. Wil je echt veel geld besparen door luiers te kopen in Duitsland? Probeer dan de goede Duitse huismerken Babylove of Babydream.

Goedkope huismerk luiers in Duitsland

Voor het overzicht vind je hier een lijstje met de goedkoopste luiers in Duitsland en waar je ze koopt. Op volgorde van prijs en voordeel:

  1. Babylove luiers: huismerk van DM drogist
  2. Babydream luiers: huismerk van de Duitse Rossmann drogist
  3. LIDL luiers huismerk van LIDL in Duitsland
  4. Pampers kopen in Duitsland: bij de meeste supermarkten, zoals REWE, Edeka, Real
  5. Huggies kopen in Duitsland: (ook bij de supermarkten)

Goedkoper boodschappen doen in Duitsland

In Duitsland zijn bijna alle boodschappen, drogisterijen, elektronica, maar ook benzine en drank goedkoper dan in Nederland. Een trip naar onze buren is daarom vaak financieel de moeite waard als je er groot inkoopt. Bekijk in deze artikelen wat er allemaal goedkoper is in Duitsland.