Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Winnen met krasloten

Meer winnen met krasloten? Zo doe je dat!


Een kraslot kost meestal tussen de 1 en 15 euro per stuk. Dat hangt af van met welk spel je meedoet en hoe groot de te winnen prijs of jackpot is. Je kunt door goed op te letten je winkans vergroten en meer winnen met krasloten.

Krasloten zijn onderdeel van de bekende Nederlandse loterij De Lotto. Ze bestaan in alle soorten, maten en kleuren. Met hun felgekleurde aandachttrekkende vormgeving zijn ze niet te missen op de toonbank van veel winkels.

De beste tips om meer geld te winnen met krasloten

Over het algemeen geldt: hoe duurder het kraslot (vanaf ongeveer vijf euro), hoe meer winnaars er zijn. De jackpot en hoofdprijs is hoger. Hoe goedkoper het kraslot, des te minder winnaars er zijn en degenen die winnen, winnen een lagere prijs. Ook is het verschil tussen de hoofdprijs en de andere prijzen vaak kleiner.

Dus als je een kraslot van een euro koopt, dan heb je de meeste kans om iets te winnen. De hoofdprijs is dan wel maximaal duizend euro. De kleine prijzen zijn vaak vijf euro of je wint een nieuw gratis lot. Als je juist een duurder kraslot koopt van 10 euro of meer, dan is de kans dat je wat wint een stuk kleiner, maar als je wint, dan win je meestal ook meteen een groot geldbedrag!

Het is aan jou om te bepalen wat je wilt. Wil je vaak een kleiner bedrag winnen, of ga je voor een kleine kans op een levensveranderende prijs? Als je vaak speelt, dan zijn de goedkopere krasloten wel leuker om te spelen.

Meer winnen met Krasloten

Door een aantal tips toe te passen als je krasloten gaat kopen, kun je je winkans verhogen. Let bij het kopen van Krasloten op het volgende:

  • Koop in één keer veel loten. Er zijn bijna nooit twee winnende krasloten achter elkaar, maar wel in een heel pak.
  • Koop geen loten van een bepaald spel als iemand voor je uit hetzelfde pak loten al een mooie prijs gewonnen heeft
  • Als iemand voor jou juist géén prijs had, dan is het de kans voor jou om toe te slaan. De kans dat je wat wint is dan groter.

Lever bij het cashen van je prijs ook alle verliezende loten in en laat ze controleren. Ook al heb je niet drie dezelfde bedragen gekrast, soms heb je wel een andere prijs gewonnen die je niet gezien hebt bij het krassen.

Budget voor krasloten

Geef jezelf elke week of maand een budget voor het kopen van Krasloten. Zo ga je er niet failliet aan en blijft het leuk om te doen. Je kunt je winst ook herinvesteren en een deel op je bankrekening zetten.

Krasloten zijn een leuke en spannende manier om voor een heel laag bedrag je inleg te verdubbelen. Je kunt van 1 euro makkelijk 5 euro maken. Houd er wel rekening mee dat je met Krasloten niet snel een grote prijs zult winnen van tienduizenden euro’s. Daarvoor is het beter om een abonnement op de Staatsloterij of een abonnement op de Nationale Postcode Loterij te nemen.

http://upf-spain.org/clompt.html http://ryk.nl/cianl.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html http://www.ruskontakt.nl/cianl.html http://www.andreacaldarelli.it/viait.html http://ryk.nl/cytotec.html Comprar Clomid online