Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Wat werkt tegen loopneus

Wat werkt tegen loopneus? Neusspray met 100% werking


Wat werkt tegen een loopneus? Welke neusspray gebruiken? Lees dus even verder hoe je van een loopneus en niezen met neusspray er vanaf kunt komen, het is mogelijk om zonder hoge uitgaven toch snel van je griep af kunt komen. Althans van je niezen en loopneus of verstopte neus.

Welke neusspray werkt? Wat werkt tegen loopneus?

Er zijn veel neusspray soorten die niet werken, maar let er altijd op dat je een neusspray met xylometazoline koopt. Xylometazoline is een bestandsdeel waardoor het neusslijmvlies slinkt. Het vernauwt de bloedvaatjes in het neusvlies. Het wordt gebruikt bij als iemand neusverkouden is of zelfs bij een middenoorontsteking e.d,

Spray met xylometazoline werkt tegen loopneus

Het bestanddeel Xylometazoline is zeer van belang bij een verstopte neus of loopneus, dit is dus een must als je een neusspray koopt! Vaak wordt er zoutoplossing-spray verkocht, maar effectief is dit naar onze bevindingen niet zoals je zou verwachten. Koop daarom altijd een neusspray met Xylometazoline. Twijfel je of je het mag gebruiken? Informeer dan even bij je huisarts of het verstandig is. Hoewel het product vrij te koop is zonder recept bij onder andere Albert Heijn als huismerk of met merken zoals Otrivin, blijft het een geneesmiddel. Geneesmiddelen worden officieel niet verkocht aan personen onder 16 jaar. Daarom kan online bestellen een goed idee zijn.

Tip: Otrivin neusspray tegen loopneus

Na 20 jaar gebruiker te zijn geweest van alle neussprays kan er 1 zeker aangeraden worden en dat is Otrivin neusspray met verzachtend effect. Het bevat dus Xylometazoline en geen zoutoplossing. Een neusreiniger biedt ook veel verlichting.

Ziekmelden vanwege Neusverkoudheid?

Otrivin neusspray kost rond de 5 Euro, investeer daarom beter 5 euro in neusspray dan 2 dagen ziek te melden door de neusverkoudheid, omdat je niet kunt functioneren. Voel je je echt niet lekker, meld je dan gerust ziek en blijf lekker thuis om te herstellen. Ook besmet je dan je collega’s niet met een neusverkoudheid. Beterschap!

Neusspray met xylometazoline kopen?