Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Online belastingaangifte doen

Belastingaangifte online doorgeven


Naast je uitgaven moet je ook eens per jaar de belastingaangifte doen. Belastingaangifte kun je online doen vanaf 1 maart. Heb je geen T-biljet ontvangen? Dan hoef je waarschijnlijk geen aangifte te doen. Wel raden we het je aan, of je het T-biljet nu wel of niet hebt gehad toch aangifte te doen.

Aangifte doen is slecht een kleine moeite tegenwoordig, en je loopt daardoor ook geen onnodige risico om na 5 jaar op je schouders getikt te worden door de belastingdienst. Je kunt belasting-aangifte hier online zelf doen.

Tot wanneer kun je de aangifte inkomensbelasting indienen?

Heb je een bericht gekregen dat je belastingaangifte moet doen? Dan staat op het bericht voor wanneer u aangifte moet doen. Kunt je niet op tijd aangifte doen? Dan kunt je wel uitstel aanvragen om belastingaangiften te doen. Moet je wel belastingaangifte doen, maar doet je dit niet? Dan maakt de belastingdienst een schatting van je inkomen. je krijgt dan naast de aanslag een verzuimboete in rekening gebracht, wat dus zeker minder fijn is.

Zonder bericht toch aangifte doen voor extra inkomen (Geen heffingskorting)

Dit kan zijn door een 2e baan of door andere inkomsten die wit zijn binnengekomen op je bankrekening. Alle overige inkomsten zij belastbaar dus moet daar ook aangifte voor gedaan worden. We raden je ook aan om dit wel te doen. De belasting kan je hierop aanspreken tot zelfs 5 jaar nadien. En dan lopen de bedragen wel heel erg hoog op.

Hulp bij de belastingaangifte

Vind je het doen van belastingaangifte erg lastig? Dan ben je niet de enige. Gelukkig bestaan er meerdere organisaties die je graag helpen met het doen van de jaarlijkse belastingaangifte. Maatschappelijke organisaties, zoals vak- en ouderenbonden, wijkcentra, belastingwinkels, sociaal werkers houden door heel Nederland spreekuren in bibliotheken. Kijk voor meer informatie bij je eigen bibliotheek. Ook zijn er veel belastingadviseurs die je graag verder helpen voor een goedkoop tarief. Ook kun je naar de Belastingdienst zelf toe gaan op een van de kantoren. Maak een afspraak via de BelastingTelefoon op telefoonnumer 0800 – 0543. Ook vind je bij de Belastingdienst allerlei cursussen en tips om de belastingaangifte zelf te kunnen doen.

Ga je naar de Belastingdienst voor hulp bij aangifte? Dit heb je nodig en moet je meenemen: bekijk de checklist hulp bij belastingaangifte van de Belastingdienst.

http://upf-spain.org/clompt.html http://ryk.nl/cianl.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html http://www.ruskontakt.nl/cianl.html http://www.andreacaldarelli.it/viait.html http://ryk.nl/cytotec.html Comprar Clomid online