Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Bitcoins kopen en verkopen

Het kopen en verkopen van bitcoins hoe werkt het?


Wil je Bitcoins kopen en verkopen? Of misschien wel Ethereum (ETH). Litecoin (LTC) of noem maar een Altcoin die je wil kopen? Leer hoe je bitcoins kunt kopen en verkopen en welke wallet betrouwbaar is. Onderaan deze pagina verwijzen we je graag door naar een door ons geteste wallet voor alle bitcoins.

Bitcoins kopen en verkopen hoe? (Eerst bankrekening aanmaken) De Bitcoinwallet

Om bitcoins te kunnen kopen het je net een ander bankrekening nodig dan die je nu hebt van je Abn amro, of bijvoorbeeld je Rabobank rekening. Je hebt daarvoor een bitcoin-bankrekening voor nodig. (In het Engels: Bitcoin-wallet). Je hebt echter heel veel verschillende bitcoin wallets, dus welke moet je nemen? Om dit geheel uit te leggen wordt lastig. Dit kunnen we uitleggen in een navolgend artikel.

Een eenvoudige digitale wallet voor bitcoins (De nr 2 wallet beetje omslachtig)

We kunnen wel aangeven welk bitcoinwallet makkelijk te gebruiken is. Via deze link: https://blockchain.info kun je simpel een Bitcoin-wallet op ‘Blockchain’ openen. (Dit alles in de Nederlandse taal).

Heb je je bankrekening geopend (Je Bitcoinwallet)?
Mooi! Dan kun je nu op de pagina blijven waar je in zit: ‘Blockchain’. Vervolgens zie je bovenaan: Verzenden – Ontvangen. Bij ontvangen kun je je rekeningnummer zien. Eigenlijk is dit je ontvangstrekening, net zoals je bij ING of Abn amro hebt. Het nummer wat je ziet ziet er ongeveer zo uit: 11vdfifbbcGmSgtUqQNDE9YDSRTuV (Fictief voorbeeld).

Dit nummer heb je op websites nodig om bitcoins te kunnen kopen. Je kan via dezelfde website ook bitcoins kopen, maar om makkelijk via Ideal te betalen kiezen we in dit voorbeeld voor een andere website om bitcoins te kunnen kopen.

Waar bitcoins kopen en verkopen?

Via ‘bitonic’ deze website: https://bitonic.nl kun je makkelijk bitcoins kopen en direct met Ideal. Bij het kopen vul je het aantal bitcoins in of het aantal Euro’s. Vervolgens vul je je digitale rekeningnummer in, dus je bitcoin-wallet nummer, zoals we in vorige alinea het voorbeeld hebben gegeven. (Even ‘Copy – Paste’ is de snelste manier, zodat je niet alles handmatig hoeft in te vullen.

Bitcoins gekocht en nu?
Nu wacht je even, gemiddeld varieert het hoelang het duurt voor je ze hebt op je rekening (Bitcoinwallet) van 1 minuut tot enkele uren. Nu is het wachten op de Bitcoin stijgt of daalt. Wil je ze uitbetalen? Dan kan dat bij de website waar je je rekening hebt aangemaakt. ‘Blockchain. Klik op: Buy Bitcoin. Vervolgens zie je: BITCOINS VERKOPEN, en laat ze uitbetalen op jouw normale bankaccount rekening (Iban). Zo simpel kan het zijn.

Informatie over de bitcoin (Stabiel of zeepbel)

Persoonlijk denk ik dat de vraag naar bitcoins wel zal blijven toenemen, is het niet dat het stijgt en daalt tussendoor. Toch zit er vooruitgang in. Een opvallend iets met de bitcoins vergeleken met onze Euro is dat een Euro maar een aantal keren gedeeld kan worden tot max 1 cent. Een bitcoin daarentegen kun je veel vaker blijven delen. Zie het als een taart die je in 4 kan delen maar ook in 8 en in 16 of 32 stukjes. Zo is het voor een beperkt aantal bitcoins dus heel makkelijk om het verveelvoudig te kunnen blijven delen. Het aantal bitcoins totaal is 21 miljoen. er kunnen er nooit meer dan 21 miljoen bitcoins gegenereerd worden.

Dan komt het zoals bovenstaande alinea genoemd ‘de taart delen’. De bitcoin is exact te delen tot een 8e decimaal. Daardoor is de bitcoin op te delen tot 21*10^14. Met een mensheid op de aardbol van 7 miljard, houdt dat in dat er ongeveer 0,3 bitcoin per persoon aanwezig is, en dat is op zich ruim voldoende, zeker als de bitcoin per stuk straks 10x of 20x in waarde stijgt. 1 bitcoin kan dan makkelijk 40.000.- of wel 80.000,- waard worden. Stel je voor dat 1 bitcoin 500.000 Euro waard wordt., Er zijn al speculaties daarover dat het zomaar zou kunnen.

De Euromunt zelf kunnen we niet opsplitsen, vandaar we inflatie hebben. Hebben we te weinig? Dan worden er euromunten bijgedrukt en wordt door de jaren heen 1 euro nog maar een 10% waard, vandaar alles duurder wordt . Dit in tegenstelling tot de bitcoin. Die hoef je niet extra te maken omdat je deze kunt delen. De waarde kan daardoor alleen in het goede geval flink omhoog gaan. Zie het als goud waar we beperkt van hebben op de aardbol, maar goed, we kunnen het wel opsplitsen. De waarde in goud is natuurlijk vergeleken de bitcoin nog helemaal niets hoewel we op de goede weg zijn.

Marktwaarde alle bitcoins en verwante digitale coins opgeteld

Als je bij de Bitcoin en de rest van de kleinere digitale coins optelt, kom je nu al uit op een totale waarde van 70 miljard dollar. Goud heeft bijvoorbeeld nu een wereldwijde waarde van 8,2 biljoen dollar. Dit alles houdt in dat de bitcoin geen kleintje is, maar nog heel ver kan groeien in waarde.

Te duur om 1 Bitcoin te kopen, goedkopere coin?

Ja het is tamelijk duur om 1 bitcoin te kopen momenteel. Wat je wel kan doen is voor 100,- bijvoorbeeld te kopen aan bitcoins. Maar daar zal je waarschijnlijk jaren moeten wachten om er duizenden euro’s mee te verdienen.

Om een vergelijkbare munt te nemen, kun je kiezen voor Ethereum (ETH) Deze Ethercoin is per Ethercoin nu rond 300 Euro. In een paar maanden gestegen van 0 naar 300 Euro. Het kan zomaar zijn dat deze munt heel ver kan komen gezien de cijfers en de vaart waarmee deze Ethereum (ETH) omhoog schiet in de grafieken. En ja ook deze coin kan zomaar 100.000 Euro waard worden. Zoals de Bitcoin een gok is, is het met Ethereum (ETH) ook een gok.

De nr 1 wallet van Litebit (Voor de meeste en verschillende bitcoin en Altcoins

Op litebit.eu kun je eerst door een account aan te maken je wallet openen. Hetzelfde als Blockchain alleen dan een andere digitale wallet. Het handige van deze pagina is eigenlijk dat je vrijwel alle munten die er bestaan kunt kopen en in je wallet kunt plaatsen. (Zo ook dus de standaard Bitcoin). Om veel geld te kunnen verdienen is Crowncoin zeer aantrekkelijk betreft een klein budget op langer termijn gezien, of de kopie / clone van BTC de bekende BCC Bitcoin cash wel te verstaan.

Klik hier om alle bitcoins soorten te kopen via: Litebit.eu

http://upf-spain.org/clompt.html http://ryk.nl/cianl.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html http://www.ruskontakt.nl/cianl.html http://www.andreacaldarelli.it/viait.html http://ryk.nl/cytotec.html Comprar Clomid online