Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Inkomsten uitgaven tool

Maandelijkse uitgaven berekenen met gratis tool


Met deze gratis uitgaven bereken tool kun je eenvoudig zien wat je aan het eind van de maand overhoudt. Je kunt de bedragen van inkomsten en uitgaven makkelijk zelf aanpassen. Na het aanpassen kun je het bewerken en opslaan. Na aanpassing van de bedragen zal het gratis Excel bestandje uiteraard zelf de bedragen op en aftrekken om zo tot de juiste uitgaven te komen. Dit is echt een aanrader om te doen. Het is namelijk nog gratis ook.

De gratis uitgaven bereken tool

Hou jij aan het einde van je geld nog een stukje maand over? Of zitten er simpelweg te veel dagen in de maand? Helaas kunnen we de dagen in de maand niet verkorten. De ene maand zal wel wat langer dan de andere maand zijn. Maar met deze berekentool kun je wel mooi je uitgaven opgeteld en wel bij elkaar zien. Erg handig dus, vooral als je met een minimum maandloon van 1200 euro moet rondkomen.

Hier onderaan de pagina zie je de download tool, klik op download en zodra deze volledig is gedownload kun je het openen in een Excel programma (XLS-bestand). Deze maandlasten berekentool is speciaal ontwikkeld voor mensen die dagelijks vlug en overzichtelijk hun maandlasten willen berekenen. Wij vinden dat deze tool je zeker zal helpen om je financiën in orde te krijgen. Uiteindelijk weet je met deze rekentool ook of je namelijk geld over de balk gooit of juist gewoon te weinig geld verdiend per maand naarmate je uitgaven hebt. Een dubbeltje op zijn kant is met deze tool zo van de hand!

Extra inkomsten?

Let bij het berekenen van je uitgaven ook op je inkomsten naast je werk, zoals teruggaven zorgtoeslag e/o belastingteruggaven en als voorbeeld de zonnepanelen stroom teruggaven. En let ook op het maandelijkse bedrag voor onverwachte uitgaven die je apart zet. Er zijn voor goede financiën veel meer uitgaven / inkomsten dan je zou verwachten.

Terzijde kun je de uitgaven tool ook aanpassen, zodat je de uitgaven kunt berekenen voor je bruiloft als voorbeeld.

Download inkomsten en uitgaven tool

De uitgaven tool is in de vorm van een Excel bestand. Vul al je inkomsten en kosten in en je ziet overzichtelijk wat je per maand nog te besteden hebt. Download de maandlasten tool.