Kilometer registratie KmAPP

Ritregistratie (App 4.447) Update 


Km/Rit registratieVul je Km / ritten, opdrachtomschrijving via de App in en SAFE online

Hoe werkt het? HEEL SIMPEL! Geen moeilijk gedoe met deze App. 
Vraag eerst een registratie nummer aan via: Contact. Waarna je het registratie nummer ontvangt binnen 2 dagen kun je je ritten noteren en digitaal opslaan. (Binnen 1 week kun je een test uitdraait gratis aanvragen). Vul hiervoor dan het contactformulier in met de vraag: Gratis uitdraai + je Registratienummer . Wil je een Maanduitdraai of Jaaruitdraai dat kan dan ook. De kosten voor deze dienst bedragen 5 Euro per uitdraai.  

Direct km ritten noteren zonder te registeren?
'Mobiel nummer' Als je direct je rit wil registreren is een mobiel nummer tevens je registratienummer. Zonder account kun je dan km ritten registreren Het opvragen van de uitdraaien krijg je dan echter wel altijd via Whatsapp en in PDF. Heel handig natuurlijk. De kosten bedragen hetzelfde als voorgaande kop beschreven. 


Geen abonnement?
Nee, je vult je ritten in en als je niks opvraagt kost het ook niks. Misschien wacht je wel tot er eens een controle komt en wil je dan pas een uitdraai. De kans is aanwezig dat ze je gegevens willen en dan kun je bij ons tot 5 jaar terug je Km rittenregistratie opvragen.. We kunnen door dit alles vrijwel de 'App 4.447' het goedkoopste noemen. Zie en vergelijk zelf via Google.nl 

Klik hier voor een voorbeeld uitdraai van de rittenstaat.
Je ritten worden opgeslagen in de online cloud. Zie de rittenstaat downloadbestand, (Hierin zie je 1 gereden rit onder het registratienummer)  Overzichtelijk, makkelijk, en altijd op te vragen. Bij opvragen ziet u dan alleen een selectie van uw ritten, maar het is mogelijk dat je meerdere auto's rijdt. In dat geval krijg een een extra fictief registratienummer. zoals in voorbeeld bestand de 3 verschillende rit en registratie's.   
Belastingzaken heb je op deze manier altijd bij de hand.  Handig te gebruiken op je mobiel met extra mogelijkheden, maar ook op je pc werkt het goed.

Registratienummer moet kloppen voor verwerking ritten
-Met hetzelfde gemak kun je dan ook een pauze rit noteren als je creatief bent met de tool. 
-Leeglooptijd registratie is bijvoorbeeld ook een optie. 
-Een gebeurtenis zoals een aanrijding of ongevallen rit.  
Let op: Laat geen vak leeg maar vul allerminst 0 (cijfer Nul) in. Door de getallen is het Administratief beter geordend.   
    
Kortom deze tool is voor vele optie's te gebruiken! 

Onzeker of je rit is verwerkt?
De App geeft aan of je km rit wordt verwerkt, of de App geeft aan: Oeps kan rit niet verwerken, probeer opnieuw. 

Geheel anoniem en / of  legitimeren
Dat wil zeggen: Er zijn geen privégegevens van u bekend als u deze niet doorgeeft, en ook geen IP registratie of locatie.  Wel is er bij het aanvragen van een account verplicht om aan te tonen dat het om echtheid gaat. Bijvoorbeeld door een foto  van jezelf. Dit mag je volledige voorzijde of achterzijde zijn met 2 vingers in de lucht omhoog. (Gezicht vervagen mag voor anonimiteit )  Dit vragen we echter alleen om te verifiëren en om dubbele accounts te voorkomen en spam.  Wil je een andere manier van verifiëren?  'Mobiel nummer' Als je direct je rit wil registreren is een mobiel nummer tevens je registratienummer.  Zonder account kun je dan km ritten registreren Het opvragen van de uitdraaien krijg je dan echter wel altijd via Whatsapp in mogelijk PDF. Heel handig natuurlijk. 

Geheel veilig
Website voorzien van SSL certificaat zoals een geldbank de website ook beveiligd voor bezoekers.
Wanneer de URL van de website begint met HTTPS:// weet je dat de website beveiligd is met een SSL certificaat.

Riteregistratie KM-App 4.447 opslaan op je mobiel
Ga rechtsboven naar je pagina en druk rechtsboven op de verticale bolletjes, klik vervolgens op 'Toevoegen aan startscherm'
Met de PC kun je ons favoriet maken of aan je werkbalk toevoegen. 

Voor vragen kun je altijd mailen. Voorbeelden van vragen kunnen zijn: Hoelang blijven mijn KM-ritten bewaard? (5jaar)
De kosten voor deze tool is gratis, enkel per uitdraai maandelijks of per jaar kost het 5 Euro. 

Heb je goede suggesties voor de tool? Goede, let: verbeteringen worden uitgekeerd als beloning = 4 credit. Heb je 2 goede verbeteringen dan krijg je er dus 8. Deze zijn in te wisselen voor een gratis uitdraai. Een uitdraai kost 6 credit munten. 

Draag jij nieuwe leden aan? voor elk lid dat actief is minimaal 1 maand. ontvang jij 1 credit munt. Vermeld zijn / haar en jou registratienummer in het contactformulier binnen 24 uur, aldus na diegene lid is geworden. Lid worden is gratis! 
  • >>> Tijdelijk gratis uitdraai t/m 1 jan 2018
Let op: Misbruik van het invullen kan leiden tot non actieve diensten en bannend+ op site's
Voor vermissing van documenten zijn wij niet aansprakelijk, eveneens op onbereikbaarheid van de App. Zie disclaimer..
Share by: