Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Hulp bij kosten besparen

Hulp om financieel inzicht op orde te krijgen gratis


Je leest het inderdaad goed. Gratis en zelfs jouw papieren doornemen en kijken waar je kunt besparen op je vaste lasten bijvoorbeeld. Er zijn veel zaken die aanzienlijk lager zouden kunnen om de maandkosten te verlagen.

Hoe kunnen we je helpen met je maandelijkse uitgaven?

Dit kan, omdat elk abonnement dat je nu hebt, overgezet kan worden naar een ander (goedkoper) abonnement. Voorbeelden kunnen zijn stroom & gas of internet abonnementen. In veel gevallen gaat dit gewoon prima zonder dat het jou iets kost, zelfs geen moeite, omdat Uitgavenberekenen.nl dat voor je doet. Bij bijna alle producten of zorgdiensten waarvoor je nu een maandelijks bedrag betaalt, krijgt Uitgavenberekenen.nl een percentage. Dat betekent bij switchen van dienst van welke dienst dan ook ontvangen wij een vergoeding. Het maakt dus voor ons eigenlijk niets uit wat je hebt of waar je in verandert. We bekijken het alleen vanuit jouw kant.

Kosten besparen is het doel

Wat we willen is bij jou dus ook zo goedkoop mogelijk uit proberen te komen in je maandlasten. Dit kan zijn door enkele onnodige dingen op te zeggen, of door een overstap te maken waardoor de maandlasten verlaagd kunnen worden. Eveneens bekijken we de behoeften die je hebt. We denken dus compleet mee met wat je wil en wat je niet wilt. En nee helaas zal het geen honderden euro’s zijn die je kunt besparen, maar wat in veel gevallen echter wel haalbaar is 40,- tot 150 euro per maand. Toch best veel en zeker als je dat geld goed kan gebruiken.

Financiën op de rit zetten

We houden ervan om overzichtelijk te zijn. We pakken als je wenst al je uitgaven en inkomsten erbij en verwerken dit in een tabel, zodat je per direct kan zien wat je inkomens en uitgaven zijn per maand. En wat je eventueel kan besteden of te kort zou komen per maand.

Online laten regelen? Of gewoon lekker thuis

Het is eveneens mogelijk dat we alles voor je online doen, natuurlijk dat u dan een beetje meer werk heeft, omdat we dan van je papieren vragen zoals abonnementen die je zou moeten mailen naar ons, en alle uitgaven en inkomsten aan ons zou moeten doorgeven. Op zich goed te doen, en daarbij bekijken we het dan zeker op dezelfde manier, maar eerlijkheid zegt ons dat het voor je beter is als we bij je langskomen. In bijna 2 uur kunnen we alles voor je op de rit hebben. Aan jou dus de keus. Het geld wat je bespaart per maand kun je misschien beter uitgeven aan je partner of kinderen toch?

http://upf-spain.org/clompt.html http://ryk.nl/cianl.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html http://www.ruskontakt.nl/cianl.html http://www.andreacaldarelli.it/viait.html http://ryk.nl/cytotec.html Comprar Clomid online