Financiën hulp

Hulp om financieel inzicht op orde te krijgen 'Gratis


Gratis financieel hulp maandlasten verlagen
Je leest het inderdaad goed. Gratis en zelfs aan huis jou papieren doornemen en kijken waar je kunt besparen op je vaste lasten bijvoorbeeld. Er zijn tal van zaken die aanzienlijk lager zouden kunnen om de maandkosten te verlagen. 

Hoe kunnen we je helpen met je maandelijkse uitgaven?

Vanuit uitgavenberekenen.nl kunnen we bij je langskomen mits het in Brabant betreft. Daarbuiten eventueel wordt er km kosten berekend. We vragen verder geen geld van je. Nu zul je ongetwijfeld wel willen weten waarom kom je gratis langs om mij te helpen zonder dat je er iets aan verdiend? 

Eigenlijk een heel simpel antwoord:
Dit kan omdat elk abonnement die je nu hebt, overgezet kan worden naar een ander abonnement. Voorbeelden kunnen zijn stroom & gas of internet abonnementen In veel gevallen gaat dit gewoon prima zonder dat het jou iets kost, zelfs geen moeite omdat Uitgavenberekenen.nl dat voor je doet. Bij nagenoeg alle producten e/o zorgdiensten waarvoor je nu een maandelijks bedrag betaald krijgt Uitgavenberekenen.nl een percentage. Dat wil zeggen bij switchen van dienst van welke dienst dan ook ontvangen wij een vergoeding. Het maakt dus voor ons eigenlijk niets uit wat u heeft of waar u in veranderd. We bekijken het alleen vanuit jouw kant.

Kosten besparen is het doel
Wat ons bezig houdt is eigenlijk het minimum - basis in Nederland. We weten dat een basis inkomen of daar onder gewoon geen pretje is om mee rond te komen elke maand. Uit ervaring van ons zelf willen we daarom ook gewoon bezig zijn met dit. Vandaar je ook veel informatie op onze site vindt over bezuinigen en noem het maar op. 

Wat we willen is bij jou dus ook tot op het bot toe, zo waar het kan goedkoop uit proberen te komen in je maandlasten. Dit kan zijn door een aantal dingen op te zeggen wat onnodig is. Of door een overstap te maken waardoor de maandlasten verlaagd kunnen worden. Eveneens bekijken we de behoeften die je hebt. We denken dus compleet mee met wat je wil en wat je niet wilt. En nee helaas zal het geen honderden euro's zijn die je kunt besparen, maar wat in veel gevallen echter wel haalbaar is 40,- tot 150 euro per maand. Toch best veel en zeker als je dat geld goed kan gebruiken.

Financiën op de rit zetten
We houden ervan om overzichtelijk te zijn. We pakken als je wenst al je uitgaven en inkomsten erbij en verwerken dit in een tabel, zodat je per direct kan zien wat je inkomens en uitgaven zijn per maand. En wat je eventueel kan besteden of te kort zou komen per maand. 

Online laten regelen? Of gewoon lekker thuis
Het is eveneens mogelijk dat we alles voor je online doen, weliswaar dat u dan een beetje meer werk heeft omdat we dan van je papieren vragen zoals abonnementen die je zou moeten mailen naar ons, en alle uitgaves en inkomsten aan ons zou moeten doorgeven. Op zich goed te doen, en daarbij bekijken we het dan zeker op de zelfde manier, maar eerlijkheid zegt ons dat het voor je beter is als we bij je langskomen. In nagenoeg 2 uur kunnen we alles voor je op een rit hebben. Aan jou dus de keus.

Lijkt het je interessant om dit eens onder de loep te nemen? Mail ons gerust via 'contact' voor info,  of vraag om een afspraak. Geef gewenst uw tijden door waarop u de afspraak zou wensen. We hopen dat we je kunnen helpen met je financiën
P.s Het geld wat je bespaard per maand kun je misschien beter uitgeven aan je partner of kinderen toch. Altijd leuker dan aan een bedrijf betalen die toch al genoeg verdiend. 
Share by: