Bereken je uitgaven en bespaar!

Je bent hier:
Glasvezel of kabel

Glasvezel of kabel: wat is de beste keuze?


Kies je voor glasvezel of kabel internet? In steeds meer Nederlandse steden wordt tegenwoordig glasvezelinternet aangeboden. Dit internet is veel sneller dan het internet wat via traditionele internetkabels binnenkomt. Ideaal wanneer je regelmatig grote bestanden moet downloaden of razendsnel films of series op hoge kwaliteit wilt streamen. Toch is het de vraag of je glasvezelinternet echt nodig hebt. Bij het berekenen van je uitgaven bij het gebruik van glasvezelinternet zal je er namelijk al snel achter komen, dat de kosten hiervan hoger kunnen liggen dan die van kabel internet.

Vergelijken van glasvezel met kabel

Bij het vergelijken van glasvezel met kabel, is het allereerst belangrijk om te bepalen hoe snel het internet moet zijn. Op internet vind je heel duidelijk omschreven, wat de internetsnelheid moet zijn voor bepaalde toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het bekijken van films via Netflix, het versturen van bestanden en het downloaden van grote bestanden. Dit geeft je een goed beeld van de benodigde internetsnelheid in huis. Vergelijk vervolgens de tarieven van glasvezel met die van kabel. Zo kun je de maandelijkse uitgaven eenvoudig berekenen. Wat kost glasvezel vergeleken met kabel op jouw postcode?

Tip: kies voor een alles-in-1 pakket met glasvezel

Om te profiteren van extra korting, kan het slim zijn om te kijken naar alles-in-1 pakketten. Hierbij neem je niet langer een los televisiepakket, belpakket en internetpakket af. Maar combineert deze pakketten tot een alles-in-1 pakket bij dezelfde provider. Je betaalt nu maandelijks minder dan wanneer je losse pakketten zou nemen. Daarbij wordt vaak de mogelijkheid geboden om gratis van een upgrade naar glasvezelinternet te profiteren. Zo kijk je zonder extra kosten gratis extra zenders. Ook voor het vergelijken van deze pakketten vind je hele handige vergelijkingstools op internet. Bekijk de vergelijkingstool hieronder en vind het goedkoopste en snelste alles in één internet pakket op jouw postcode.

Alles-in-één vergelijken en besparen op de maandlasten

http://upf-spain.org/clompt.html http://ryk.nl/cianl.html http://ryk.nl/cytotec-nl.html http://www.ruskontakt.nl/cianl.html http://www.andreacaldarelli.it/viait.html http://ryk.nl/cytotec.html Comprar Clomid online