Consumentenvoordeel? Trap er niet in!

Gebeld door Consumentenvoordeel +31103104067??


Consumentenvoordeel belt mij steeds
Tot terror toe wordt je de laatste tijd misschien wel gebeld door het nummer 0103104067, dat kan, dat is namelijk de Consumentenvoordeel. Die u en iedereen wil overhalen om over te stappen van abonnement voor stroom en gas als voorbeeld. Misschien denkt u waarom bellen ze mij? Lees vooral het onderstaande, en hoe te voorkomen. 

Consumentenvoordeel is niet alleen! (Meer terror bedrijven bellen)

Consumentenvoordeel Is niet de enige, er zijn meerdere bedrijven in de telefonische colportage te vinden. Echter is deze partij nu zeer aktief klanten aan het benaderen. 

Hoe komen ze aan mij mobiel nummer?
Dit is simpel te verklaren. U vult uw telefoonnummer ergens op een website in, waarna het nummer wordt verkocht, of toestemming geeft in de kleine letters waardoor het geen B2b hoeft te zijn maar simpelwel B2C kan worden. Zodat u als particulier toch gebeld mag worden. En dat is hoe Consumentenvoordeel als voorbeeld aan uw telefoonnummer komt. 

Desalniettemin kunt u het nummer op uw mobiel blokkeren door het nummer eerst op te slaan. en dan blokkeren. Weliswaar dat bedrijven naar onze ervaring het dan listig gaan spelen door onbekend (Anoniem gaan bellen). Maar wordt u dan gebeld, ben dan Allert! Wie belt mij onbekend? Goedemiddag u spreekt met consumentenvoordeel, heb ik het genoegen met? Verbreek direct de verbinding! Geef ze geen kans om over uw rug geld te verdienen. Dit is niet alleen natuurlijk met Consumentenvoordeel, nee sloopdecrisis verdiend ook goed aan uw overstappen..

Geld verdienen aan overstappen stroom en gas en internet etc..
Er wordt goed verdiend aan uw overstap, zelf bieden wij op onze site ook de vergelijkers aan voor o,a stroom en gas. Maar ook Internet van alle providers. U kunt zelf kiezen.. Maar Uitgavenberekenen.nl zal u nooit advies geven over welk abonnement u zou moeten nemen. Nee want dan zouden wij ook handelen vanuit een winstoogmerk. Stel wij vertellen u dat u het beste kunt overstappen naar E-on (Stroom en gas). Dat zou voor ons fantastisch zijn want daar krijgen wij het meeste geld voor. U stapt over en wij ontvangen bijna 100 Euro voor uw overstap. Stapt u over naar Essent? Dan ontvangen wij 60 Euro. Het aanprijzen van bedrijven wordt daardoor de hoogste bieder... Trap hier niet in. Links of rechts betaald u uiteindelijk hetzelfde. 

Per m3 goedkoper? Dan is vastrecht weer duurder.. Cadeau gratis? Dan is m3 aan stroom weer duurder. Al met al is dus deze markt zeker leuk voor bedrijven, maar niet voor de consument. 

Ga nooit een gesprek aan waar u niet om heeft gevraagd, laat de callcenters ook niet uitpraten maar verbreek de verbinding zonder pardon. Dat is de beste oplossing. Na ophangen blokkeert u het telefoonnummer. 

Door niets te doen verder bespaard u een hoop ellende.
Mocht u willen veranderen van provider voor internet (Wat ook kan via onze site). Kijk dan heel goed naar wat u per jaar betaald. Kortingen is leuk, maar dat is maar voor even. 

Stroom en gas vergelijken hoeft u bij ons ook niet te doen.
Dit is een opvulling voor onze site, wij raden het zelfs af. U schiet er niets mee op! Onze website wel financieel natuurlijk, dus bent u iemand met een liefdadigheidsinstelling dan mag dat gerust.  
Share by: